Krizi Fırsata Çevirerek Sosyal Medyayı Kırıp Geçiren IKEA'ın 'Dolu' Paylaşımı

179
21
10
5
4
Krizi Fırsata Çevirerek Sosyal Medyayı Kırıp Geçiren IKEA'ın 'Dolu' Paylaşımı
Ünlü mobilya firması IKEA, meteorolojinin 'dolu yağacak' uyarısına halılı, kilimli önlem alan vatandaştan ilham alarak muhteşem bir paylaşımda bulundu.

İstanbul’da geçtiğimiz yıl gerçekleşen şiddetli doluda onlarca araç ciddi şekilde hasar alırken, araç sahipleri oluşan hasarı kapatmak için binlerce TL ödemek zorunda kalmıştı. Meteoroloji, benzer bir dolu yağışının bir kez daha gelebileceğini söyleyince İstanbullu araç sahipleri halı, kilim, battaniye gibi nesneleri araçlarının üzerine sererek araçlarını oluşacak hasarlardan korumaya çalıştı.

Üzerine halı, kilim serilmiş araçlar sokak ve caddelerde renkli görüntüler oluştururken, bu durum sosyal medyanın da dikkatinden kaçmadı. İsveç menşeli uluslararası mobilya firması IKEA, bu tuhaf durumu fırsata çevirerek ses getiren bir reklam paylaşımı yaptı. Sommar 2018 serisi halıları araçların üzerine seren firma, kuş bakışı bir fotoğrafla ‘Sonraki doluda daha renkli görüntüler sergilemek isteyenlere…’ başlığı altında sosyal medyada paylaştı.

()

IKEA’nın bu paylaşımı sosyal medyada kahkaha tufanına neden olurken, söz konusu fotoğraf sosyal medya kullanıcıları arasında viral olarak yayıldı. ‘Krizi fırsata çevirmek’ deyimini kanlı canlı bir şekilde bizlere gösteren IKEA’yı başarılı ve eğlenceli paylaşımından dolayı tebrik ediyoruz.

179
21
10
5
4
Emoji İle Tepki Ver
179
21
10
5
4