Kullanıcı Yorumlarını Dikkate Alan Samsung, Galaxy Telefonlardan Kaldırdığı Bir Özelliği Geri Getirecek

29
8
5
4
4
Galaxy kullanıcılarının taleplerine kulak veren Samsung, Experience 9.0 ile kaldırmış olduğu mesajlar uygulaması için kişiye özel bildirim sesi ataması özelliğini gelecek bir güncellemede geri getirecek.

Hemen her şirketin kendi karakteristik özellikleri bulunmaktadır. Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un karakteristik özelliği ise müşterilerinin geri bildirimlerini dikkate alarak gelecekte piyasaya süreceği ürün ve yazılımları buna göre şekillendirmesidir.

Geçtiğimiz birkaç aylık süre içinde Samsung Galaxy markalı akıllı telefon sahipleri, Android 8.0 Oreo üzerine inşa edilen Samsung Experience 9.0 yazılımı içinde bulunan dahili mesajlar uygulamasında neden kişiye özel bildirim sesi ataması yapılamadığını sordular.

Galaxy kullanıcılarının konuyla ilgili forumlar ve sosyal medyadaki şikayetlerinin artması üzerine Samsung’un Avrupa destek forumundaki bir moderatör açıklamada bulunarak bir sonraki cihaz güncellemesinde özelliğin kullanıcılara yeniden sunulacağını söyledi.

Samsung’un Experience 9.0 ile birlikte kişiye özel bildirim sesi atamasını neden kaldırdığı bilinmiyor ancak şirketin kullanıcıların geri bildirimlerine kulak vererek özelliği yeniden getirmesi güzel bir olay. Güncellemenin ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Galaxy-users-Samsung-has-listened-will-bring-back-customized-text-message-ringtones_id105781
29
8
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
29
8
5
4
4