'Küresel Isınma Yalandır' Diyen Avustralyalı Senatör, Ünlü Fizik Profesörü Brain Cox'u Şaşkına Çevirdi!

0
0
0
0
0
'Küresel Isınma Yalandır' Diyen Avustralyalı Senatör, Ünlü Fizik Profesörü Brain Cox'u Şaşkına Çevirdi!
ABC televizyonu ilginç bir tartışmaya sahne oldu. Küresel ısınma tehditine şüphe ile bakan Avustalyalı senatör bilim insanlarını şaşırttı.

Küresel ısınma dünyamız için büyük bir tehdit. Bilim dünyası bu konuda önlemler alınması için uğraşırken bütün bunların palavra olduğunu iddia edenler de var. Amerikan ABC televizyonunun açık oturum programı Q&A (Sorular ve Cevaplar) ilginç bir tartışmaya sahne oldu. Avustralyalı bir senatörün küresel ısınma konusunda oldukça şüpheci olması bilim insanlarını şaşırttı.

Programda konuşan Avustalya Tek Millet partisinin yeni seçilen senatörü Malcolm Roberts küresel ısınma tehdidinin gerçek olmadığını iddia etti. Kendisine veriler sunan ve tablo üzerinde küresel ısınmayı göstermete çalışan dünyaca ünlü fizik profesörü Brian Cox’un da ikna edemediği Roberts verilerin çarpıtılmış olduğunu hatta NASA tarafından manüple edildiğini öne sürdü.

Avustralya’daki anti-göçmen politikalarıyla da bilinen Tek Millet partisi senatörü daha önce de Birleşmiş Milletler’in seçilmemiş küresel hükümetlerin temellerini atmak için küresel ısınma tehdidini kullandığını söylemişti. Programda Brian Cox’un bitmeyen ikna çabalarına rağmen Robets’in şüpheci tutumu internette de yankı buldu. İzleyiciler Cox’u sabrından dolayı tebrik ederken, program sonrası ünlü profesör Twitter’dan bir Avustralya şarabı fotoğrafı paylaşarak “Avustralya - Birçok güzel şeyin ile birlikte sen güzel bir ülkesin :)” notu düştü.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0