'Kurtlar Vadisi, Netflix’e Gelecek' İddialarına Karşılık Pana Film’den Resmi Açıklama

193
48
21
11
10
Türk televizyon tarihinin popüler dizilerinden bir tanesi olan Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümlerinin Netflix üzerinden yayınlanacağına dair haberlerle ilgili Pana Film'den açıklama geldi.

2003 yılında "Bu bir mafya dizisidir." sloganıyla ortaya çıkan, yıllar boyunca kimi zaman farklı televizyon kanallarında kimi zamansa sinema salonlarında kendisine yer bulan, Türk dizi sektörünün ikonikleşen eserlerinden birisi olan "Kurtlar Vadisi" birkaç sezondur televizyon ekranlarından uzak. 

Yayınlandığı her dönem çok ciddi bir izleyici kitlesini ekranlara kilitleyen ve fenomen haline gelen Kurtlar Vadisi, geçtiğimiz iki sezondur televizyonlarda yayınlanmıyor. Ancak 16 yıllık geçmişe sahip olan Kurtlar Vadisi, yayın hayatı boyunca 97 bölüm Kurtlar Vadisi ismiyle, 300 bölümse Kurtlar Vadisi Pusu ismiyle yayınlandı. Ayrıca Kurtlar Vadisi'nin "Kurtlar Vadisi Irak", "Kurtlar Vadisi Filistin", "Kurtlar Vadisi Gladyo" ve "Kurtlar Vadisi Vatan" gibi sinema versiyonları da bulunmaktadır.

Kurtlar Vadisi

Dün itibarıylaysa sosyal medya platformlarına düşen bir haber, Türkiye'nin gündemine oturdu. Söylentilere göre Türk dizi sektörünün en popüler eserlerinden olan Kurtlar Vadisi'nin, Türkiye'de büyük miktarda abonesi bulunan ve dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix'le anlaştığı, dizinin yeni bölümlerinin Netflix üzerinden yayınlanacağı iddia edildi.

Ortaya çıkan söylentiler, dizinin hayranlarına büyük bir heyecan yaşattı. İnternet ortamında ortaya çıkan bu olay, kısa bir süre içerisinde özellikle de Twitter'da büyük ses getirdi. Kimi Twitter kullanıcıları daha önce Netflix üyeliklerinin olmadığını ancak Kurtlar Vadisi için Netflix üyeliği satın alacağını söylerken kimi kullanıcılarsa Kurtlar Vadisinin ilk 97 bölümünden sonra eski tadının kalmadığını ve bu yüzden de alınan bu kararı gereksiz bulduklarını açıkladı.

Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümlerinin Netflix'te yer alacağı bilgisinin ortaya çıkması, dizinin yapımcı şirketi Pana Film'in de dikkatinden kaçmadı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Pana Film, Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümlerinin Netflix'te yayınlanacağına dair çıkan haberlere son noktayı koymuş oldu. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Pana Film'in internet üzerinden yayılan haberlere ilişkin açıklamalarına bakalım.

Pana Film

Pana Film tarafından yapılan açıklamalarda Kurtlar Vadisi dizisinin yeni bölümlerinin Netflix'te yayınlanacağına dair haberlerin asılsız olduğu, haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. Dizinin hayranlarının Kurtlar Vadisi'nin yeniden yayınlanmasını istediklerinin farkında olduklarını belirten şirket, diziyle ilgili yaşanacak gelişmelerin sadece Pana Film'den takip edilmesi gerekildiği ve herhangi bir gelişmenin olması halinde şirketin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşım yapılacağı ifade edildi.

Yapılan bu açıklamalarla birlikte Kurtlar Vadisi'nin Netflix'le anlaştığı yönündeki haberlerin doğru olmadığı, dizinin yeni bölümlerinin Netflix'te yayınlanacağı bilgisinin asılsız olduğu kesinleşmiş oldu.

Kaynak : https://www.facebook.com/officialpanafilm/photos/a.212819778751156/2691228127576963/?type=3&theater
193
48
21
11
10
Emoji İle Tepki Ver
193
48
21
11
10