Türkiye’nin İlk Yerli Bilim-Kurgu Serisi “Kutu” İlk Bölümünü YouTube Üzerinden Yayınladı!

0
0
0
0
0
Türkiye’nin İlk Yerli Bilim-Kurgu Serisi “Kutu” İlk Bölümünü YouTube Üzerinden Yayınladı!
For. Bros. Co. İsimli yerli yapımcı ve Filmler ve Filimler ekibinin desteği ile başlayan Kutu, Türkiye’nin ilk yerli ve düşük bütçeli bilim kurgu dizisi olarak YouTube üzerinden yayınlandı!

Ülkemizde her ne kadar birçok farklı yeteneğe sahip bireyler olsa da artık devir internet devri olması sayesinde illaki bir plak, kaset, albüm çıkarmak, televizyonda oynamak gibi durumlar gerekmiyor. Bunun bilincinde olan For. Bros. Co. (Forever Brothers Cooperation) isimli yerli yapımcı ekip arkasına YouTube’un en iyi yerli kanallarından biri olan Filmler ve Filimler ekibini alarak Türkiye’nin ilk bilim-kurgu dizisine başladılar.

Kutu adını taşıyan dizinin konusu olarak “Fırat ile Eren üniversiteli iki yakın dosttur. İkisinin de hayat umurlarında değildir. Fırat bir bilgisayar delisidir, Eren ise tam bir "partyboy"dur. Bu iki arkadaş mahallelerinde açılan bir antikacıyı merak ederler ve orada bir kutuya rastlarlar. Ne olursa da ondan sonra olur.” şeklinde bilgi verilen dizi, sadece toplanan 2.000TL bütçe ile çekiliyor.

Kadrosunda Fırat rolünü oynayan Mehmet Burak Balyan, Eren rolünü oynayan İlhan Burak Tüzün, Eylül’ü canlandıran Özge Tüter, mafya babasının sağ kolu olacak olan Taha Işık, Batu’ya hayat veren Mustafa Kamil Ertem’i bulunduran ekipte aynı zamanda muhteşem bir anlatım tekniğine sahip olan sevgili Barış Özcan’da anlatıcı olarak kadroda yer bulmuş.

Bu sezon ilk bölümünü YouTube üzerinden yayınlayan ekip, diğer bölümlerini Filmler ve Filimler’in YouTube sayfasından ve buradaki sitesi üzerinden yayınlayacaklar. İlk sezonu 7 bölümden oluşacak olan dizinin belirlenen takvimi ise şu şekilde;

1. Bölüm - Yüzey 1 -14 Eylül 2016 (YAYINLANDI)
2. Bölüm - Yüzey 2 - 21 Eylül 2016
3. Bölüm - Yüzey 3 - 28 Eylül 2016
4. Bölüm - Yüzey 4 - 05 Ekim 2016
5. Bölüm - Yüzey 5 - 12 Ekim 2016
6. Bölüm - Yüzey 6 - 19 Ekim 2016

Aşağıdaki videodan da dizinin ilk bölümünü izleyebilir, beğenerek bu koca yürekli insanların emeğine destek olabilirsiniz;

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0