Lamborghini'den Şaka Olamayacak Kadar Güzel 1 Nisan Şakası

90
25
7
5
5
Lamborghini, diğer şirketler gibi 1 Nisan için hayali fakat bir o kadar da güzel bir ürün yayınladı.

Dün 1 Nisan şaka günüydü ve pek çok teknoloji şirketi bu ‘özel’ gün için çeşitli hayali ürünlere ait tanıtım filmleri ve posterler yayınladılar. İtalyan süper spor otomobil üreticisi Lamborghini, belki de gerçeğe en yakın 1 Nisan şakasını yaptı ve Lamborghini markalı bir kamp karavanı için poster yayınladı.

Her çizgisiyle Lamborghini imzası taşıdığı belli olan karavan, tasarımda şirketin Huracan modelini referans alıyor. Tıpkı Lamborghini otomobiller gibi alçak bir yapıya sahip olan Lamborghini karavan, buna rağmen Huracan modelinin neredeyse iki katı yüksekliğe sahip. Şirket, bu hayali ürün ile bir anlamda Doblo’ya diss atmış oldu.

Şirketler, 1 Nisan’ı PR çalışmaları için faydalı bir gün olarak görüyorlar ve bu nedenle 1 Nisan’a özel bazı hayali ürünlerin posterlerini ya da tanıtım videolarını yayınlıyorlar. Bu gönderiler, çevrimiçi ortamda geniş yankı bularak şirketlerin istedikleri reklamı gerçekleştirmiş oluyorlar. Teknoloji şirketlerinin 1 Nisan özel ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/316330/lamborghini-trailer-april-fools/
90
25
7
5
5
Emoji İle Tepki Ver
90
25
7
5
5