Lazer Projeksiyon Cihazı İle Herhangi Bir Yüzeyi Trackpad Olarak Kullanabilirsiniz

8
3
0
0
0
Yavaş yavaş her alanda dokunmatik sistemlere geçiş sağlıyoruz. Bu noktada dünyada bir ilk olduğu ifade edilen lazer yansıtmalı trackpad, görenlere ‘keşke benim olsa’ dedirtecek kadar zarif görünüyor.

Muhtemelen dokunmatik ekranlara ilk olarak telefonlarımızda rastladık ve zamanla bu sisteme aşina olmaya başladık. Şimdilerde akıllı olduğu belirtilen birçok araçta, dokunmatik sistemi kullanmak bize bir o kadar tanıdık geliyor. Hal böyle olunca buzdolaplarında dahi rastladığımız dokunmatik panellerin gelişerek karşımıza çıkması oldukça muhtemel.

Dünyanın ilk lazer trackpad’i olduğu ifade edilen cihaz, bir projektör yardımı ile düz bir yüzeye yansıtılabiliyor. Başlarda alışık olmadığınız için garipseyebileceğiniz bu yeni teknoloji, aşina olmanız sonrasında sizler için vazgeçilmez bir trackpad haline gelecektir.

Şu an için Amazon’da 69 dolar gibi bir fiyata satılan trackpad, özellikle teknoloji meraklıların veya bu cihazı denemek isteyenlerin gözdesi olabilir. Bu noktada sizler de bağlantıya tıklayarak lazer projeksiyonlu trackpad’i daha detaylı inceleyebilirsiniz.

Kaynak : https://bgr.com/2018/07/03/laser-trackpad-amazon-projector-mouse/
8
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
0
0
0