LCD Ekranlı iPhone'lardan Önce OLED Ekrana Sahip Cihazlar Satışa Sunulabilir

14
5
2
0
0
Yeni iPhone'lar kullanıcılar tarafından merakla beklenirken haberler de gelmeye devam ediyor. İçlerinde en ucuzu olacak olan LCD ekranlı model, biraz daha geç gelecek gibi duruyor.

Apple'ın bu yıl içerisinde sonbahar aylarında teslim edilmek üzere yeni iPhone için parça siparişi vermesinin ortaya çıkmasıyla beraber kafalar karışmıştı. Nikkei tedarik zinciri raporunda yer alan yeni iPhone için 80 milyon parça siparişi verilmesi, 3 yeni modelin aynı anda satışa sunulmayacağı dedikodularının çıkmasına yol açtı.

İddialara göre OLED modellerinin bileşenlerinin son montajı için Temmuz ayı belirlenmişken, LCD modelinin bileşenleri için montaj tarihi Ağustos olarak belirlenmiş. Bu bilgilere göre OLED ekranlı iki modelin, uygun maliyetli LCD modelinden yaklaşık bir ay önce hazır olması gerekiyor.

80 milyon gibi bir rakam Apple'ın satış fiyatlarına bakıldığı zaman çok düşük kalmakta. Yani çıkan haberlere göre uygun fiyatlı olacak olan yeni LCD ekranlı iPhone modeli, diğer iki OLED ekranlı modele göre biraz daha geç satışa sunulacak.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/LCD-iPhone-9-release-delay_id105617
14
5
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
5
2
0
0