League of Legends TBF 2016 Şampiyonu: Dark Passage!

1
0
0
0
0
Bugün Ülker Sports Arena’da gerçekleşen League of Legends TBF 2016’nın şampiyonu Dark Passage oldu!

Elektonik spor dünyasında Türkiye açısından büyük bir önem taşıyan ve dünyanın en ihtişamlı e-spor etkinliklerinden League of Legends Türkiye Büyük Finali 2016 bugün İstanbul, Ülker Sports Arena’da düzenlendi.

Onbinlerce kişinin Ülker Sports Arena’da takip ettiği League of Legends final karşılaşması Lig TV üzerinden ve Riot Games Türkiye’nin Twitch ve YouTube kanalları üzerinden canlı yayınlandı. Canlı yayında da yüzbinlerce League of Legends sever karşılaşmayı takip etti.

League of Legends 2016 sezonunun Türkiye şampiyonunun belirlendiği bu final karşılaşmasında kupanın sahibi ise Dark Passage oldu. Daha önce birçok kez Türkiye Büyük Finali’nde kupa kaldıran Türk e-spor tarihinin en köklü takımlarından Dark Passage, yıldızlar karması olarak nitelendirilen SuperMassive karşısında başarı yakalayamaz söylentileri oyuncular arasında gündeme gelirken DP şampiyonluğun takımı olduğunu kanıtlayarak 3-0 skorla Super Massive’ı malup etti.

Anketler SuperMassive’i İşaret Ediyordu

Bugüne kadar League of Legends'ın kendi ağları başta olmak üzere sponsorların ya da e-spor yayınlarının da anketlerinde 2016 Türkiye Büyük Finali’nin favori takımı SuperMassive olarak görülüyordu. Ancak Dark Passage, tekrar en iyi e-spor kulüplerinden olduğunu kanıtladı aynı zamanda bu kupa Dark Passage'ın dördüncü kez üst üsteTürkiye Büyük Finali şampiyonluğunu temsil ediyor.

Türkiye Büyük Finali 2016 şampiyonu Dark Passage, Brezilya'da düzenlenecek Uluslararası Wild Card turnuvasının elemelerinde ülkemizi temsil edecek.

Hem Dark Passage hem de SuperMassive Türkiye’de e-spor açısından çok önemli yer tutan ve uluslararası şampiyonalarda ülkemizi temsil eden takımlar, bu nedenle her iki e-spor takımını da tebrik ediyoruz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0