Instagram'la Anlaşan Lebron James, Yeni Takımını IGTV'den Duyuracak

14
7
4
2
0
Bu ay sonunda 'serbest oyuncu' konumuna geçecek olan ve NBA'deki bütçesi müsait takımların hepsinin peşinde koştuğu Lebron James, yeni takımını canlı yayında duyuracak.

Lebron James en son Cleveland Cavaliers'tan ayrılıp Miami Heat'e geçtiğinde bu tür bir şova imza atmıştı. Peşinde olan ve görüşmeler yaptığı hiçbir takıma, hatta 'yuvam' dediği Cavs'a bile haber vermeden, gideceği takımı canlı yayında duyurmuştu.

Tahmin edersiniz ki bu denli büyük bir oyuncunun yapacağı duyuruyu milyonlarca insan merakla bekliyor ve bu tip yayınlarda ciddi sponsorluk paraları da dönüyor. Geçtiğimiz haftadan beri inanılmaz bir ivme kazanan Instagram ve IGTV reklamlarına bir yenisi eklenecek. Muhtemelen temmuz ayı içerisinde yapacağı bir canlı yayınla Lebron James gideceği takımı IGTV'de açıklayacak.

Yayının hemen ardından da bir Space Jam 2 fragmanı yayınlayacak. Lebron James'in filmde de yeni takımının formasını giymesi bekleniyor. Bu iki büyük canlı yayın etkinliği hem Lebron James hem de Instagram için büyük bir sükseye sebep olacaktır.

14
7
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
14
7
4
2
0