Led İhtiyaçlarınızı Saniyeler İçerisinde Karşılayabileceğiniz Site: Led Vitrini

0
0
0
0
0
Led İhtiyaçlarınızı Saniyeler İçerisinde Karşılayabileceğiniz Site: Led Vitrini
E-Ticaret sektöründe led ile alakalı tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz Led Vitrini, led diyince aklınıza gelebilecek her çeşiti sunuyor.

Led aydınlatma ürünleri de günümüzde yoğun kullanılan diğer ürünler gibi e-ticaret yöntemi ile kullanıcılara ulaştırılabilen ürün olma özelliği taşımaya başladı bile. Öyle ki, ithalat ve üretim yapan firmaların yanında birçok ara toptancı da bu yöntem ile sektöre dahil olarak gelişimini sürdürmeye devam ediyor.

Ülkemizde birçok firmanın rekabet halinde olduğu led aydınlatma sektörü, pazar araştırmalarına bakıldığında fazlasıyla geniş hedef kitlesi olan bir sektör olma özelliği taşımakta.

Led panel ürününü evinden sipariş vererek hızlı kargo ve uygun fiyatlarla kaliteye sahip olmak isteyenlerin adresi Led Vitrini, led panel ürünlerini sıva üstü, sıva altı ve camlı led panel olmak üzere üç kategoride satışa sunmaktadır.

Şerit Led ürünlerini yüksek kalite ve uygun fiyatlarla bir araya getirerek son kullanıcı ile buluşturan Led Vitrini, satış sonrası hizmet konusunda da olukça hassas davranmaktadır. Sitede Şerit Led ürününe uygun led trafo ürününün seçilmesi konusunda açıklamalar bulunmaktadır.

Led spot ürünlerinde COB (Chip On Board) teknolojisinin öncülerinden olan Easy LED’in de üreticilerinden olan Led Vitrini, kapıda ödeme hizmetiyle ödeme kolaylığı da sağlamaktadır.

Anlaşmalı bankaların kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit uygulayan Led Vitrini’nde yaptığınız 100₺ ve üzeri alışverişleriniz için kargo ücreti ödemiyorsunuz. Led Vitrini ayrıca havale ile ödeme tercih eden müşterilerine %5 indirim de yapmaktadır.

*Sponsorlu İçerik

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0