LeEco'dan 8GB RAM ve Snapdragon 821'li Canavar: Le Pro 3

0
0
0
0
0
Çılgın özelliklere sahip telefonları ile adından sıkça söz ettiren LeEco, bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Çinli firmaların mobil cihaz sektöründe son birkaç yılda yaptığı inanılmaz çıkışın mimarlarından olan LeEco, sürekli olarak inanılmaz özelliklere sahip cihazlar ile karşımıza çıkmakta. Bu haberimizde de o cihazların sonuncusundan bahsedeceğiz.

Hatırlayacak olursanız bir ay kadar önce sizlere dünyanın ilk 8GB RAM'li akıllı telefonundan bahsetmiştik. O haberimizde söz konusu cihaz yine LeEco cephesinden gelmekteydi ve adını Le 2S olarak lanse etmiştik. 

Ortaya çıkan son Geekbench testine göre Le 2S olarak beklediğimiz telefon, Le Pro 3 adıyla geliyor. İki farklı model ile karşımıza çıkacak Le Pro 3 ailesinin özellikleri ise ağızları açık bırakır nitelikte.

5,000mAh'lık devasa bir bataryaya sahip olan telefonlarda Qualcomm Snapdragon 821 çipset de mevcut. Muhtemelen 5.5-inç ekran ve Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi sürümü ile gelecek olan telefonlarda en bomba özellik RAM'leri. İki modele sahip olan Le Pro 3'ün bir modelinde 6GB RAM, diğerinde ise 8GB RAM bulunmakta.

Le Pro 3'ün test sonuçları da göz doldurmakta. Tek çekirdek skorunda 2,360 puana çıkan Le Pro 3, çoklu çekirdek skorunda ise 6,514 puanı görmüş.

Özellikle Amerika'daki Silikon Vadisi'ne bir kampüs açarak Apple, Google vb büyük oyunculara rakip olan LeEco, yarın yeni telefonunu görücüye çıkaracak. Hatta düzenlenecek etkinlikle alaklı hazırlanan görsellere Apple'a ciddi bir gönderme de yapılmıştı. 

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/LeEco-Pro-3-powers-through-Geekbench-with-6GB-RAM-and-Snapdragon-821_id85630
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0