1278 Parça Legodan Hazırlanan Volkswagen Golf MK1 GTI

1
0
0
0
0
Ülkemizin AFOL (Adult Fan of LEGO) dünyasından biri olan Hasan Kabalak, 1278 parça Lego’dan yaptığı VW Golf MK1 ile görenleri hayrete düşürüyor.

Birçoğumuzun küçüklüğünde Lego dediğimiz o oyuncaklar dönemi olmuştur. Yaratıcılık noktasında bize sınırsız keşif sunan bu Lego dünyasında bir de bazılarınızın bildiği gibi AFOL durumu da var. Adult Fan of Lego, yani Lego’nun erişkin yaşlardaki fanlarına verilen bu duruma fazlasıyla dahil olan Hasan Kabalak, 1278 parça Lego ile Volkswagen’in efsane modellerinden biri olan Golf MK1 GTI modelini hazırlamış.

Hem de öyle sadece dış görünüş değil, kokpit ve birçok detayını da ele aman Kabalak, detaylı bir biçimde işlediği iç tasarıma radyo bile yerleştirmiş. Dış hatlarını kusursuz yapan Kabalak, motor konusunda da gayet ince çalıştığını bizlere gösteriyor.

Bu efsane tasarımın ise şu anda Lego’nun sitesinde 6117 oy almış durumda. Peki, bu oylar ne işe yarayacak diyorsanız, Lego’nun Ideas konseptinde birçok kişinin kendi tasarımlarını koymalarına izin verip, dünya genelinde 10.000’den fazla beğeni alan tasarımları ise özel olarak bir set şeklinde çıkarabiliyor.

Yani, eğer Hasan Kabalak’ın bu tasarımına yeterli oy sağlanırsa Lego tarafından Volkswagen Golf MK1 GTI seti Hasan Kabalak imzası ile satışa çıkabilir. Siz de Kabalak’a destek vermek istiyorsanız buradaki bağlantıdan Lego sayfasına giderek oy verebilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0