Lego Meraklılarına İyi Haber: 3,600 Parçadan Oluşan Bugatti Chiron Tanıtıldı!

83
8
7
6
3
Puzzle, Lego gibi hobi unsurları kadın-erkek, genç-yaşlı demeden birçok kişinin beğeni ve merakını topluyor. Yani tanıtılan ve 3.600 eşsiz parçadan oluşan Bugatti Chiron’da bunlardan bir tanesi.

Legolar çocukluğumuzun eğlence unsurları olsa da birçok yetişkin için oldukça keyif verici birer hobi malzemeleridir. Bir de bu işe tutkuyla bağlı olanlar var ki, birazdan göreceklerinden son derece mest olacaklar. Lego Technic ürünlerinin arasına katılan ve adından çokça söz ettiren Bugatti Chiron tam tamına 3,600 parçadan oluşuyor. Sahip olduğu detayları ile gerçeği aratmayan bu lego otomobil, açıkçası göze oldukça hoş görünüyor.

    

Birçok lego ve otomobil severin merakla beklediği Bugatti Chiron, bu proje ile birlikte Lego Technic’in zengin ailesine katılan son ürün oldu. Öte yandan boyutlarına gelecek olursak lego otomobil, 1:8 ölçekte tasarlanmış bir ürün. 14 cm yüksekliğe, 25 cm genişliğe ve 56 cm uzunluğa sahip olan lego, uygun bir şekilde bir araya getirildiğinde kendine hayran bırakacak derecede şık bir görünüme sahip oluyor.

En ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü ifade edebileceğimiz lego yapım Bugatti Chiron, fiyatıyla da bu ince işçiliğin hakkını istiyor. Öyle ki yaklaşık 370 euro gibi bir fiyattan satılan ürün, ülkemizin para birimine göre 2 bin TL civarı bir etiket fiyatına sahip oluyor. Bu noktada eğer bunu alabilecek bir meraka veya bütçeye sahipseniz, 1 Ağustos’tan itibaren sipariş verebileceğinizi söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.cnet.com/roadshow/pictures/lego-technic-bugatti-chiron/11/
83
8
7
6
3
Emoji İle Tepki Ver
83
8
7
6
3