Lenovo, Snapdragon 855'le Güçlendirdiği Z6 Pro'nun Çıkış Tarihini Duyurdu

10
6
3
2
0
Lenovo, bugünün erken saatlerinde Z6 Pro amiral gemisinin 23 Nisan’da Çin'de piyasaya sürüleceğini resmi olarak onayladı.

Lenovo, Çin merkezli Weibo internet sitesi üzerinden Z6 Pro’nun ön yüzünü gösteren bir fotoğraf yayımladı. Yayımlanan fotoğrafa göre Lenovo’nun yeni telefonu Z6 Pro, Legion markası ortaklığıyla piyasaya sürülecek. Acer’in Predator ürün serisi ve ASUS’un ROG serisiyle benzerlik gösteren Legion, bilgisayar devi Lenovo’nun çıkardığı, oyun dizüstü bilgisayarları odaklı bir marka. Lenovo’nun oyun odaklı marka ile ortaklığa gitmesinden de anlaşılacağı gibi Z6 Pro, oyun odaklı bazı özelliklerle gelecek.

Lenovo’nun paylaştığı fotoğrafın parlaklığıyla biraz oynayınca amiral gemisinin süper incelikte bir alt çerçeveye sahip olduğunu görebiliyoruz. Hatta çerçeveler neredeyse yok olmuş diyebiliriz. Üst kısma baktığımızda kulaklık girişinin oldukça küçük bir alanda yer aldığını ve ekranın telefonun neredeyse tamamını kapladığını fark ediyoruz.

Tabii ki bu kanıya paylaşılan fotoğraftan vardığımız ve cihazın tamamını göremediğimiz için Z6 Pro’nun ekran/gövde oranının tahmin ettiğimiz kadar büyük olup olmadığını anlamak adına ufak bir süre zarfı boyunca beklememiz gerekecek. Ne de olsa akıllı telefon üreticileri paylaştıkları fotoğraflarda asıl çerçeve boyutlarını saklamayı pek bir seviyorlar.

Süper ince çerçeveleri bir yana amiral gemisinin Snapdragon 855 yongasının overclocklu bir versiyonuna sahip olacağı onaylandı. Amiral gemisi ayrıca HyperVision kamerayla gelecek ve HyperVideo adlı özel bir video modu özelliğine sahip olacak. Bu video modu, makro ve ağır çekim videolar yakalayabilecek.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/04/10/lenovo-z6-pro-teaser-legion-gaming-brand-thin-bezels/
10
6
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
10
6
3
2
0