Lenovo, Tahincioğlu Türkiye Basketbol Ligi'ne Ana Sponsor Oldu

8
7
2
1
1
Günlerdir kamuoyunu Lenovo Z5'te vadedittiklerini yerine getirmemesiyle meşgul eden firma, Türkiye Basketbol Ligi'nin ana sponsoru oldu.

Avrupa'nın ve dünyanın sayılı ligleri arasında yer alan Türkiye Basketbol Ligi, hem oyuncu kalitesi hem de yapılan yatırımların büyüklüğü ile sponsor çekmekte pek de zorlanmıyor. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 2018 – 2019 sezonu için Lenovo ile anlaşma imzalandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan ve Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu’nun ortak basın toplantısıyla duyurulan sponsorluk anlaşması bir sene için geçerli olacak.

Bu sponsorluk ile ilgili TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu şöyle konuştu: "Özel sektörün değerli markalarının önce sporu, sonra da basketbolu bir iletişim platformu olarak seçmeleri bizleri gururlandırıyor. Basketbolun sunduğu heyecan ve mücadele dolu ortamla sporseverleri birleştiriyor, büyük ve güçlü bir aile oluyoruz. Teknolojide performans, dinamizm ve mükemmellik temalarını sahiplenen Lenovo’nun, 2018-2019 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne de bu enerjiyle büyük değer katacağına eminim.”

Lenovo geçtiğimiz dönemde de Türkiye'de çeşitli sponsorluk anlaşmalarına imza atmıştı. Son olarak Türkiye'nin en büyük e-spor ekiplerinden olan Beşiktaş JK ile iş birliğine gidilmiş ve devasa bir oyun alanı olan Lenovo Game On’u oyuncuların hizmetine sunmuştu.

8
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
7
2
1
1