Lenovo Watch X Satışa Çıktıktan 15 Saniye Sonra Tükendi

52
9
9
1
1
Uzun süredir merakla beklenen ve nihayet bugün satışa sunulan Lenovo Watch X'in, satışa çıkmasından 15 saniye sonrasında stokları tükendi.

Akıllı saatlerin en büyük problemi olan batarya sorununa çözüm getirdiğini iddia eden Lenovo, uygun fiyatıyla dikkat çeken Lenovo Watch X modelini satışa çıkardı. Çin'de satışa çıkartılan akıllı saat Watch X, satışa çıkmasının ardından 15 saniye içerisinde tükendi.

Akıllı saat, kalp atış hızı, dinlenme kalp atış hızı ve hava basıncını gösteren küçük bir OLED ekrana sahip. Ayrıca şirket, saatin su geçirmez olduğunu ve 80 metreye kadar saat kolunuzda takılı iken dalabileceğinizi belirtti. Lenovo en can alıcı noktalardan biri olan batarya konusunda ise 600 mAh kapasiteli pilin tek şarjla 45 günlük bekleme süresi sunacağını söylemekte.

Manyetik tokalı Milano kayışa sahip olan akıllı saatin, isteğe bağlı olarak deri kayışlı versiyonunun da satışa sunulması bekleniyor.. Klasik ve şık görünümü ile beğeni kazanan Lenovo Watch X, 45 dolarlık bir fiyata satılmakta. Lenovo Watch X şu anda yalnızca Çin'de satın alınabiliyor ve yakın zamanda Avrupa'da da satışa sunulması bekleniyor.

52
9
9
1
1
Emoji İle Tepki Ver
52
9
9
1
1