Lenovo Z5'e Ait Olduğu İddia Edilen Görsel Hayal Kırıklığına Uğrattı

63
9
5
3
2
Lenovo Z5'e ait olduğu iddia edilen görsel, çentikli bir Lenovo Z5 ile karşı karşıya kalacağımızı gösteriyor.

Kuşkusuz ki Lenovo’nın %95 ekran oranına sahip cihazı Lenovo Z5, gerek sıradan tüketicilerce gerekse akıllı telefon sektörüne gönül vermiş otoritelerce yolu gözlenen cihazların başında geliyor. Özellikle 4TB’lık bir veri depolama vaadiyle gelecek olan cihazın, bunu cloud ya da MicroSD ile mi sağlayacağı yoksa doğrudan donanımsal boyutta mı sunacağı son günlerin en çok tartışılan konularından biri haline geldi.

Bugünse emin olunmayan bir kaynaktan gelen görsel akılları oldukça karıştırdı. Eğer görsel doğru bilgiler içeriyorsa bir cep bilgisayarı konsepti üzerine geleceğini söyleyen Lenovo, beklentinin altında bir cihaz ile meraklılarını hayal kırıklığına uğratacak gibi.

İddialara göre görseldeki Lenovo L78011 kodlu cihaz, Lenovo Z5’in sertifika adı olarak lanse ediliyor. Görselde çentikli bir yapıya sahip olan cihaz, 1.8GHz Snapdragon 636 yonga seti ve 4GB RAM barındırıyor. 64GB’lık dahili depolama alanı bulunan Z5, beklendiği üzere Android 8.1 Oreo tabanlı ZUI ile geliyor.

Açık konuşmak gerekirse %95 ekran oranı vadiyle gelen cihazın çentikli yapısı ve günümüz standartlarından çok da farklı olmayan tasarımının beklentilerin altında kaldığını söylemek gerekiyor. Üstelik OnePlus 6 ya da Xiaomi Mi 8 gibi cihazların popüler olduğu bu dönemde Lenovo görseldeki cihaz ile piyasaya atılırsa başarılı olma ihtimali son derece düşük demek mümkün. Yine de görseldeki iddianın doğru olup olmadığını öğrenmek için önümüzde oldukça kısa bir süre var.

Kaynak : http://www.androidpure.com/lenovo-z5-notch-leaks/
63
9
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
63
9
5
3
2