Leyla ile Mecnun Dizisi Yeni Bölümleri ile Netflix'te Devam Edebilir

8
1
0
0
0
Leyla ile Mecnun Dizisi Yeni Bölümleri ile Netflix'te Devam Edebilir
Netflix Türkiye'nin Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım, Leyla ile Mecnun dizisinin Netflix'te devam edeceğine dair bir ipucu olabilir!

Geçtiğimiz ay düzenlediği kapsamlı basın toplantısıyla birlikte Türkiye lansmanını gerçekleştiren Netflix, düzenlediği lansmanda Netflix tarafından Türkiye'ye özel yerli yapımların yapılabileceğini belirtmişti.

%80'e yakın Türkçe dublaj ve altyazı desteğiyle Türkiye pazarına giriş yapan Netflix, aynı zamanda bazı Türk dizi ve filmlerine de Netflix platformunda yer verirken Netflix Türkiye'nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım Leyla ile Mecnun dizisinin Netflix üzerinden devam edebileceğini gündeme getirdi.

"Dünyanın bu emojiye de ihtiyacı var. #LeylaileMecnun" yazarak Erdal Bakkal karakterinin emojisi olarak yapılan paylaşımdan sonra Netflix takipçileri TV'de yayından kaldırılan Leyla ile Mecnun dizisinin Netflix üzerinden devam edebileceğine değindi. Netflix tarafından henüz resmi bir açıklama olmasa da bu paylaşım sevilen dizi Leyla ile Mecnun'un Netflix üzerinden devam edeceğinin ipucu olabilir. Keza Netflix'in paylaşımında yapılan açıklama da bu durumu destekler nitelikte.

Umarız beklentilerimiz gerçekleşir ve Türkiye'nin en kaliteli dizilerinden bir tanesi olan Leyla ile Mecnun tekrar yeni bölümleriyle geri döner. Ayrıca milyonlarca kişinin devam etmesini istediği Leyla ile Mecnun dizisinin yeni bölümlerinin dijital platform olan Netflix'te yayınlanması Netflix'in ülkemizde yaygınlaşması için de önemli bir adım olacaktır.

Tabii öte yandan önceki Leyla ile Mecnun bölümleri Netflix'te olduğundan dolayı bu gönderi önceki bölümlerin Netflix üzerinden izlenmesi için ve bu bölümlerin Netflix'te olduğunu duyurmak için paylaşılmış olabilir.

8
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
0
0
0