LG'nin 43 İnç Yeni Oyuncu Monitörü Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

11
2
1
0
0
LG, oyuncular ve çok uygulamalı profesyonel çalışanlar için geliştirdiği yeni monitörünü duyurdu. 42.5 inç boyutunda olan bu monitör, tüketicilere 4K çözünürlük ve HDR 10 desteği sunuyor.

Güney Koreli teknoloji devi LG, monitör konusunda bir süredir sessizliğini koruyor. Ancak şirket şimdi, yeni bir oyuncu ve profesyonel iş monitörüyle karşımızda. İki yıldır bu seride yeni bir monitör tanıtmayan LG, "43UN700" olarak isimlendirilen bu monitör ile tüketicilere ciddi anlamda büyük bir görüntü sunarken kaliteyi de göz ardı etmiyor.

43UN700, tam 42.5 inç boyutunda. Monitör, 4K çözünürlük sunuyor ve HDR10 desteğine sahip. Bu yüksek boyut, özellikle aynı anda birden fazla uygulamanın çalıştırılması gereken işlerde büyük bir önem arz ediyor. Oyunseverler ise bu monitöre çok fazla yaklaşamayacak olsalar da 4K çözünürlük desteğiyle fazlasıyla kaliteli bir oyun deneyimi yaşayabilecekler.

Karşınızda LG 43UN700

LG 43UN700

LG'nin yeni monitörünün çerçeve kısımları bir hayli ince ve bu da şık bir tasarım sunuyor. Mönitörün IPS yapıdaki panelinin tazeleme oranı 60 Hz. 10.000:1 kontrast oranına sahip olan monitör, 178 derece yatay 178 derece de dikey görüş açısı imkanı sunuyor. Ayrıca bu monitörün eğim verilebilir yapısı, tüketicilerin durumuna göre monitör eğimini ayarlamalarını sağlıyor. 

Bu büyük monitör, bağlantı destekleri konusunda da bir hayli cömert tasarlanmış. Öyle ki bu monitörün bir adet DisplayPort 1.2, iki adet HDMI 2.0 ve iki adet de HDMI 1.4 bağlantı noktası bulunuyor. Buna ek olarak USB 3.0 ve 3.5 mm kulaklık girişi de monitörde mevcut. Çok sayıda bağlantı seçeneği, LG'nin yeni monitöründe 2 veya 4 yönlü resim ve resim içinde resim gibi teknolojilerin yer almasına izin veriyor.

LG 43UN700

LG'nin yeni monitöründeki en büyük eksi, FreeSync veya KVM gibi teknolojileri desteklemiyor oluşu. LG, yeni monitörünün lansmanında bu özelliklerin neden olmadığına dair herhangi bir açıklama yapmadı. Fakat LG, bu özelliklere alternatif olarak geliştirdiği "Dynamic Action" isimli teknolojiyi yeni monitörüne entegre etmiş durumda. 

LG'nin yeni monitörü şu an için sadece Japonya ve Orta Amerika'da satın alınabilecek. LG'nin yeni monitörünün Japonya'daki fiyatı ise vergiler hariç 69.800 yen (yaklaşık 3.700 TL + vergiler ve ek kalemler) olacak. 15 Kasım'da satın alınmaya başlanabilecek olan ürünün hangi pazarlara gireceği ise şu an için bilinmiyor.

Kaynak : https://www.mysmartprice.com/gear/lg-launches-4k-monitor-43-inch-display-hdr10-work-gaming-price-specifications/
11
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
1
0
0