LG Dahili Bataryaya Sahip Yeni Taşınabilir Projeksiyonunu Tanıttı

0
0
0
0
0
LG Mini Beam taşınabilir projeksiyon ailesinin yeni üyesi 2.5 saatlik pil ömrü ve HD çözünürlüklü görüntüsüyle öne çıkıyor.

Projeksiyon cihazları bir dönemin en gözde ürünleri olmayı başarsalar da artık geniş ekranlı televizyonların ve kablosuz bağlantılarla görüntülerin ekranlara kolayca aktarabilmesinin sonucu olarak projeksiyonlar eski popülerliğini kaybetti.

Özellikle eğitim kurumlarında projeksiyonların yerini akıllı tahtalar alsa da, hala bir cihazın ekranını yansıtmak ve TV'ye göre daha uygun fiyatla duvara yansıtılmış büyük bir görüntü izlemek için için hala en iyi tercih projeksiyon cihazları.

Projeksiyonlar konusunda önemli çalışmalar yürüten LG de bu pazardan vazgeçmeyerek yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor. Şirket, Mini Beam serisi altındaki çok kolay bir şekilde taşınabilen Mini Beam projeksiyon ailesinin yeni üyesini duyurdu.

Yeni LG Mini Beam’in özellikleri neler?

Diğer modellere göre parlaklığı daha arttırılan LG Mini Beam, 450 lumene kadar parlaklığını yükseltebiliyor ve orta aydınlık ortamlarda da net bir şekilde görüntünün görünmesini sağlıyor. Projeksiyonun HD çözünürlüklü görüntüsü 13 inçten 80 inçe kadar arttırılabiliyor.

Projeksiyonun görüntü aktarmak için HDMI ile birlikte MHL ve USB desteği de bulunuyor.

Aynı zamanda çeşitli görsel efektler yansıtılarak ev partilerinde hoş bir ortam yaratmak için kullanılabileceği belirtilen PH450G kodlu projeksiyonun satış fiyatı ise 649.99 dolar. Cihazın Eylül ayında satışa çıkması bekleniyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0