LG Escape Plus Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

20
9
3
2
0
Berlin'de düzenlenen tüketici elektroniği fuarı IFA 2019, yeni gelişmelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son dönemde akıllı telefon pazarında eski günlerini arayan LG de fuarın önemli şirketlerinden biri konumunda. ABD'nin önemli operatörlerin Cricket Wireless ile anlaşan LG, Escape Plus isimli yeni cihazının özelliklerini duyurdu.

Yılın bu zamanlarında özellikle Apple’ın akıllı telefonları merakla beklenirken Google Pixel ile alakalı bazı dedikodular da yayılmaya başladı. IFA 2019’da yeni model telefonların tanıtılmasıyla beraber büyük markaların manşetleri doldurması, orta ve alt segment cihazları da geri plana itti.

IFA 2019’da oluşturulan bu yoğun teknolojik gündemin ardında yeni bir cihazın duyurusu gerçekleşti. Cricket Wireless ile iş birliğine giden LG, Escape Plus ismindeki cihazını duyurdu. İşte LG Escape Plus hakkındaki tüm detaylar.

LG Escape Plus'ın özellikleri:

lg escape plus

  • 5,45 inç Fullvision, HD+ çözünürlükte ekran
  • Snapdragon 425 yonga seti
  • 4 çekirdekli işlemci
  • Artırılabilir 32 GB depolama alanı 
  • 3.000 mAh batarya gücü
  • 8 MP ana, 5 MP ön kamera

Ön kamerasında portre modu olmasının yanı sıra cihaz, 3 saniye aralıklarla 4 fotoğraf çekerek "Hızlı Jump-Cut" adındaki özellikten yararlanıp GIF oluşturma imkânı da sunuyor. QuickShare, yani hızlı paylaşım sayesinde de fotoğraflarınızı çaba harcamadan paylaşabiliyorsunuz.

LG Escape Plus, 3.000 mAh bataryaya sahip olmasının yanı sıra Android 9 Pie ile kullanıma sunulacak. Cricket Wireless, LG Escape Plus’ı 120 dolara (yaklaşık 700 TL) satacak. Bu fiyatın güncel dolar kuru üzerinden direkt çevrildiğini ve vergilerin eklenmediğini de hatırlatalım. Bu arada telefonda yeni iPhone'larda veya Samsung Galaxy Note10’da bile olmayan 3,5 mm kulaklık girişi yer alıyor.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/LG-Escape-Plus-now-available-at-Cricket-Wireless_id118769
20
9
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
20
9
3
2
0