LG G6, Kavisli Ekran ve Kablosuz Şarj Özelliğiyle Geliyor

0
0
0
0
0
LG G6, Kavisli Ekran ve Kablosuz Şarj Özelliğiyle Geliyor
LG'nin anavatanı Güney Koreli internet sitesinin yayınladığı bir raporla birlikte LG G6'nın iki önemli detayı ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarında son cihazı LG G5 ile beklediği başarıyı yakalayaman LG, daha başarılı cihazlara imza atabilmek için LG mobil depratmanında önemli değişikliklere gitmişti.

LG'nin yeni mobil ekibiyle birlikte LG G6'da sunacağı yenilikler hakkında yeni bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. Güney Koreli ChosunBiz isimli internet sitesinin yayınladığı bir rapora göre LG G6, kavisli ekran ve kablosuz şarj desteğiyle birlikte geliyor.

Tabii bu özelliklerin LG G6 ile geleneceği ilk etapta paylaşılsa da kavisli ekran ve kablosuz şarj özelliklerinin cihazda nasıl kullanılacağı belirsiz. Örneğin LG, kavisli yapıyı Samsung'un edge ekranında kullandığı gibi ya da G Flex serisinde olduğu gibi ele oturacak şekilde kullanabilir.

Hakkında yavaş yavaş detaylar ortaya çıkmaya başlayan LG G6'yı büyük ihtimalle 2017'nin Şubat ayında Barselona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0