Kitap Gibi Açılıp Kapanan Çift Ekranlı LG G8X ThinQ Duyuruldu

20
6
4
1
0
Güney Koreli teknoloji devi LG, 2019 yılının başlarında piyasaya sürdüğü çift ekranlı "V50" modelinin gelişmiş bir versiyonu olan "G8X ThinQ"i duyurdu. Telefon, 6.4 inç boyutunda ve FHD+ çözünürlük sunan bir çift ekranla geliyor.

Berlin'de düzenlenen IFA 2019 etkinliklerinin başlamasıyla birlikte teknoloji devleri, birer birer sahne almaya başladılar. Şimdiyse Güney Koreli teknoloji devlerinden LG, çift ekranlı yeni telefon modelini duyurdu. "G8X ThinQ" olarak isimlendirilen bu telefon modeli aynı boyutlarda çift ekrana sahip.

Aslına bakacak olursak LG, bu teknolojiyi ilk kez kullanmıyor. 2019 yılının başlarında da şirket, benzer bir teknolojiyi kullanarak çıkarılabilir ikinci bir ekrana sahip olan "V50" modelini duyurmuştu. Dilerseniz şimdi, LG'nin çift ekranlı yeni telefonu "G8X ThinQ"e daha yakından bakalım.

LG

LG G8X ThinQ, 6.4 inç boyutlarında ve FHD+ çözünürlük sunan iki ekranla birlikte geliyor. Telefonun sahip olduğu menteşeler, telefonu tam olarak döndürebiliyor ve bu sayede kullanıcılar için biraz daha güvenli bir kullanım imkanı sunuluyor. Ayrıca telefonun dış yüzeyinde de 2.1 inç boyutunda bir OLED ekran bulunuyor ve bu ekran; tarih, saat, pil durumu, bildirimler ve diğer bilgiler için kullanılabiliyor.

LG'nin çift ekranlı yeni modeli 32 megapiksellik bir ön kamerayla geliyor. Bu kamera, düşük ışık koşullarında daha iyi portre çekimleri yapabilen özel bir modla geliyor. Telefonun arka kısmındaysa 12 megapiksel çözünürlüğünde bir ana arka kamera ve 13 megapiksel çözünürlüğündeki ultra geniş açılı ikinci bir sensör bulunuyor. Bu ilginç tasarımlı telefon modelinin kamerasını iyiden iyiye güçlendirmek isteyen LG, "AI Action Shot" özelliğini de LG G8X ThinQ modeline eklemiş durumda. Bu özellik, kullanıcıların hareketli çekimler yapabilmesi için deklanşör hızını ayarlayabiliyor.

Donanımsal anlamda elinden geleni ardına koymayan LG, 6 GB RAM'le desteklediği yeni telefonunda Snapdragon 855 işlemci kullanıyor. Telefonun sahip olduğu bu güç, 128 GB depolama alanıyla da kullanıcılar için yeterli bir bellek kapasitesi sunuyor.

LG G8X ThinQ

LG G8X ThinQ teknik özellikleri

  • 6.4 inç FHD+ (1080 x 2340 piksel) çözünürlüğünde çift FullVision çentikli ekran
  • Snapdragon 855 işlemci
  • 6 GB RAM, 128 GB depolama alanı
  • 32 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera
  • 12 megapiksel çözünürlüğünde ana arka kamera
  • 13 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı ikinci arka kamera
  • Android 9 Pie işletim sistemi
  • Ekran üzerinde bulunan parmak izi okuyucu sensör
  • 4.000 mAh batarya (Quick Charge 3.0 destekli)

Tüm bu özellikleriyle birlikte duyurulan LG G8X ThinQ, 2019 yılı içerisinde piyasaya sürülecek ancak şu an için teknoloji devi, herhangi bir fiyat açıklamasında bulunmadı.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/lg-g8x-thinq-price-dual-screen-launch-specifications-features-ifa-2019-2096519
20
6
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
6
4
1
0