LG'nin İlk Android One'lı Akıllı Telefonunun Özellikleri Ortaya Çıkmaya Başladı!

19
8
5
3
3
Android One, tüketicilerde aradığı karşılığı bulamasa da üreticiler, Android One'lı telefonlar tanıtmaya devam ediyor. Şimdi de LG, Android One platformuna üye bir akıllı telefon piyasaya sürecek.

Google, birkaç yıl önce Android One platformunu duyurduğunda tüketicilere 2 yıl boyunca hızlı bir şekilde Android güncellemeleri sunmayı vadetmişti. Fakat ne Android güncellemeleri Google’ın vadettiği kadar hızlı yayınlanabildi ne de platform, tüketiciler üzerinde heyecan oluşturmayı başarabildi.

Buna rağmen her geçen gün daha fazla sayıda akıllı telefon üreticisi Android One destekli akıllı telefon tanıtıyor. Ortaya çıkan yeni sızıntılara göre Güney Koreli teknoloji devi LG de ilk Android One’lı akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Cihazın adını henüz bilmiyoruz fakat kod adında bulunan ‘sprout’ kelimesi, Android One platformunun bir parçası olacağının açık bir göstergesi.

Sızıntılara göre LG’nin ilk Android One’lı akıllı telefonu 5.5 inç boyutunda Full HD+ bir ekrana sahip olacak. Snapdragon 450 işlemcisinden gücünü alacak cihazda 2GB ya da 3GB RAM kapasitesi olması bekleniyor. Cihazın dahili depolama kapasitesi ise 32GB ya da 64GB olacak.

Cihazın kamera özellikleri ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor fakat HiFi ES9218P audio DAC, 3000 mAh batarya ve USB Type-C bağlantı olacağını biliyoruz. Android One’lı ilk LG’nin ne zaman tanıtılacağı ya da fiyatının ne kadar olacağı bilinmiyor fakat cihazın tanıtımı yaklaştıkça daha fazla sızıntının ortaya çıkması muhtemel.

Kaynak : http://www.fonearena.com/blog/256118/lg-android-one-phone-specifications-leak.html
19
8
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
19
8
5
3
3