LG’nin Yeni Canavarı V20’nin Tasarımını Gösteren Görseller Ortaya Çıktı!

0
0
0
0
0
LG V20’nin ortaya çıkan render görsellerine göre V10’a göre çok daha farklı bir telefon geliyor.

Geçtiğimiz sene kullandığı iki ayrı ekran ve oldukça sağlam görüntüsüyle fazlasıyla sevilen LG V10, aradan geçen bir yıl sonra yerini LG V20’ye bırakacak. V10’a baktığımızda tasarımsal olarak G4’ün baz alındığını ve çok daha geliştirilerek sağlamlaştırıldığını görmüştük. Ancak V20’nın nasıl olacağı da merakla bekleniyordu.

Şimdi ise OnLeaks’ten yayınlanan görsellerle tasarım detaylarını da görmüş oluyoruz. İlk bakışta ön taraftan fazlasıyla şık olan cihaz, tahmin edilebileceği gibi G5’in tasarımı referans alınarak ve biraz daha V10’a yakın şekilde dizayn edilmiş.

USB Type C portunun yer aldığı görülen cihazda en büyük yenilik ise incelik olacak gibi. Hem 2.5D ekran teknolojisi hem de inceliğiyle oldukça hoş gözüken V20, aynı zamanda yukarıda konumlandırılmış ikinci ekranını da koruyacak gibi duruyor.

Fakat gel gelelim cihazın arkasına baktığımızda V10’dan eser olmayan LG V20’de tasarımsal detayların direkt olarak G5’ten alındığını görebiliriz. Bu noktada hem modüler yapıyı koruyacak olan telefonda parmak izi okuyucusu da tıpkı G5’teki gibi kameranın altında olacak. Ayrıca çift kamera teknolojisine de sahip olacak cihazın kamera çıkıntısını da hesaba katarsak daha iyi bir kamera deneyimi sunacağını düşünüyorum.

Görünüşe göre LG V20, sağlam değişikliklerle gelecek olsa da tasarımsal açıdan eleştiriye açık olacağa benziyor.

Son olarak teknik özelliklerini de hatırlamak gerekirse cihazda 2K ekran ile ikinci bir ekran, Qualcomm Snapdragon 820 ya da 821 çipset, 4GB RAM ve USB Type C bağlantısı olacak. Ayrıca Hi-Fi ses desteği ve sağlam bir çift kamera ile gelecek olan LG V20, bu tasarımı ve modüler yapıyı sevenler için muhteşem bir cihaz olma ihtimali yüksek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0