LG, Galaxy Note 8'in Bazı Önemli Özelliklerine Sahip Olan Yeni LG Q Stylus Serisini Duyurdu

21
9
4
2
0
Galaxy Note 8'in bazı dikkat çekici özelliklerini orta seviye cihazlarda da sunmayı başaran LG'nin yeni orta seviye serisi LG Q Stylus'lar tanıtıldı.

Güney Koreli teknoloji devi LG, 2018 yılının son akıllı telefon serisi olan LG Q Stylus serisini tanıttı. LG Q Stylus, Q Stylus+ ve Q Stylus Alpha modellerinin yer aldığı serinin en dikkat çekici özelliği adından da anlaşılabileceği gibi tüm modellerin bir dokunmatik ekran destekli kaleme sahip olması.

LG’nin açıklamasına göre Q Stylus serisi orta segment donanıma sahip olmasına rağmen bazı amiral gemisi özellikleri bünyesinde barındırıyor. Yine şirketin açıklamasına göre Q Stylus, ekran kapalı olsa bile kalemle not almayı ve bu notları kaydetmeyi, ayrıca izlenilen herhangi bir videonun belirli bir kısmını GIF haline getirmeyi mümkün kılıyor.

Fakat dokunmatik destekli kalem, Q Stylus’un etkileyici özelliklerinden sadece bir tanesi. Cihazların kamerasında PDAF ve Portre Modu desteği bulunuyor. Ayrıca Q Stylus orta seviye bir telefon olmasına rağmen şirketin amiral gemisi G ve V serilerinde bulunan 7.1 kanallı 3D Surround ses sistemine sahip.

LG Q Stylus, LG Q Stylus+, LG Q Stylus Alpha Özellikler

  • İşlemci: 1.5GHz ya da 1.8GHz
  • RAM: 3GB (Q Stylus, Q Stylus Alpha), 4GB (Q Stylus+)
  • Depolama: 32GB (Q Stylus, Q Stylus Alpha), 64GB (Q Stylus+) +MicroSD
  • Ekran: 6.2 inç, Full HD+, 389ppi
  • Arka Kamera: 16MP (Q Stylus, Q Stylus+), 13MP (Q Stylus Alpha)
  • Ön Kamera: 8MP
  • Batarya: 3300mAh
  • İşletim Sistemi: Android 8.1 Oreo

Fas mavisi, aurora siyahı (Q Stylus ve Q Stylus+) ve lavanta moru (Q Stylus+) renk seçenekleri ile satışa çıkacak olan yeni LG Q Stylus serisinin fiyatları bölgelere göre değişiklik göstereceği için henüz açıklanmadı. İlk olarak Amerika ve Asya pazarında satışa çıkacak cihazların yılın üçüncü çeyreğinde diğer önemli pazarlara da sunulması bekleniyor.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/lg-q-stylus-plus-alpha-launch-specifications-1863157
21
9
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
21
9
4
2
0