LG'nin Yeni Kablosuz Kulaklığı 'Tone+ Free' Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

24
8
1
1
0
LG, yeni kablosuz kulaklık modeli "Tone+ Free"yi duyurdu. LG tarafından yapılan açıklamalara göre bu kulaklıkların ses mekaniği, Meridian Audio tarafından geliştirilmiş durumda. İki mikrofona sahip olan LG'nin yeni kulaklığının teslimatı ise 14 Ekim'den sonra başlayacak.

Güney Koreli teknoloji devlerinden LG, "Tone+ Free" olarak isimlendirdiği yeni kablosuz kulaklıklarını duyurdu. LG'nin yeni kablosuz kulaklıklarının en dikkat çekici özelliği, iki farklı mikrofonunun olması oldu.

LG'nin yeni kulaklıklarında bulunan ikinci mikrofon, gürültülü ortamlarda devreye giriyor ve bu sayede kullanıcıların, çok daha rahat bir iletişim kurması sağlanıyor. Ayrıca bu kulaklıklar, IPX4 özelliğine de sahip. Bu özellik sayesinde LG'nin yeni kulaklıkları, ter ve yağmur gibi durumlarda su geçirmiyor.

Karşınızda LG Tone+ Free

Tone+ Free

LG tarafından yapılan açıklamalara göre Tone+ Free'nin ses kalite işlemleri, dünyanın en popüler ses şirketlerinden olan Meridian Audio tarafından geliştirilmiş durumda. 3 boyutlu ses deneyimi sunan LG Tone+ Free, özel bir ekolayzera da sahip. Ayrıca bu kulaklık, dijital gürültüyü de engelliyor ve bu sayede sesin daha net olarak anlaşılmasını sağlıyor.

LG'nin "HBS-PFL7" kodlu yeni kulaklıkları, tam şarj ile 6 saate kadar kullanım imkanı sunuyor. Hızlı şarj desteği bulunan kulaklık, sadece 5 dakikalık şarjla bir saat boyunca kullanılabiliyor. Her iki tarafta da bulunan dokunmatik bölgeler, kablosuz kulaklıkla çeşitli işlemlerin yapılmasına da imkan sağlıyor. LG Tone+ Free, Google Assistant ile tam uyumlu olarak çalışabiliyor.

Şirket şimdiden bu kulaklıkların ön sipariş sistemini açmış durumda. 14 Ekim'e kadar sürecek ön sipariş sürecinden sonra ise ürünün teslimatlarına başlanacak. LG Tone+ Free'nin fiyatı, 215 dolar (yaklaşık 1.250 + vergiler) olarak belirlenmiş durumda.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/lg_tone_free_is_the_latest_competitor_in_the_wireless_buds_party-news-39415.php
24
8
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
8
1
1
0