LG'nin Yeni Kulaklığı Tone+ Free, Mikropları Öldüren Bir Kutuyla Geliyor

37
4
3
0
0
LG, geçtiğimiz gün yeni kablosuz kulaklığı Tone+ Free'yi tanıtmıştı. Kulaklığın özellikleri 2019 kulaklıklarıyla hemen hemen aynı olsa da bir özelliği bu modeli ön plana çıkarıyor: Mikrop öldüren kutusu.

Kulakiçi kulaklık kullanıcılarının çoğu kulaklılarını düzenli olarak temizlemez. Bunun sonucunda da kulaktan ya da dışarıdan bulaşan mikroplar, bakteriler ve kulak kiri kulaklıklar üzerinde kalır. İşte kulaklıklarını temizlemeyen kullanıcılarına bir çözüm teknoloji devi LG’den geldi.

LG’nin son çıkardığı kulaklık olan LG Tone+ Free, kulaklıklardaki mikropları ve bakterileri önleyen yeni bir yönteme sahip. LG, kulaklıkların şarj kutularına ultraviyole (mor ötesi) ışık ekledi. LG’nin iddialarına göre bu ışık kulaklıları her kutuya koyuşunuzda onları mikroplardan arındırıyor.

LG Tone+ Free

LG’nin LG Tone+ Free kulaklıkları bu özelliğin dışında 2019’da çıkan kablosuz kulaklıklardan bekleneni karşılayan cinsten. Şirketin ortaya sunduğu verilere göre kulaklıklar tek bir şarjla 6 saat kullanım sağlayabiliyor. Ayrıca sahip olduğu hızlı şarj desteği sayesinde yalnızcaa 5 dakikalık şarj kulaklıkların 1 saat kullanılabilmesini sağlıyor.

LG bu kulaklıkları ilk olarak Güney Kore’de satışa çıkarmayı planlıyor. Kulaklıkların siyah renge sahip modeli ekim ayının sonunda satışa çıkacakken beyaz renge sahip modeli kasım ayında çıkacak. Şu anda ön siparişi açık olan kulaklıkların tüm detaylarını öğrenmek için yaptığımız LG Tone+ Free haberine ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/10/02/lg-tone-plus-free/
37
4
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
37
4
3
0
0