LG, V20 İçin Android Nougat Özelliklerini Anlatan Bir Video Yayınladı

0
0
0
0
0
LG’nin merakla beklenen yeni telefonu V20’nin kutudan Android Nougat ile çıkacak olması ile alakalı yeni Android 7.0 özelliklerini gösteren bir video yayınlandı.

LG, Mobil Dünya Kongresi’nde yaptığı G5 lansmanının ardından dünyanın ilk modüler yapılı telefonunu piyasaya sürerek bir farklılık yaratmıştı. Ancak geçtiğimiz sene G4’ten sonra ortaya çıkan V10, oldukça sevilmesiyle birçok LG kullanıcısı G5’e geçiş yapmak istese bile özellikle V20’yi bekliyor. Hal böyle olunca 7 Eylül’de gelecek olan V20’nin nasıl olacağı da merak ediliyor.

Şimdiye kadar birçok detayı ortaya çıkan ve tasarımsal olarak G5’i temel alacak V20, ayrıca çift ekran ve hem arkada hem de önde olmak üzere çift kamera taşımasıyla dikkat çekecek. G5’in teknik özelliklerine benzer bir donanım ile kutudan çıkacak cihazdaki en önemli detay Android 7.0 Nougat’a sahip ilk Google dışındaki üretici olması ile dikkat çekecek.

Hal böyle olunca Nougat’ın getirdiği yeniliklere sahip olan ilk cihazlardan biri haline gelecek olan V20 için LG, fragman/teaser tadında V20’nin özelliklerini anlatan bir video hazırladı.

Videoda yemek yapan bir ablamız çoklu pencere, kilit ekranında çoklu işlem, arka planda işlem yaparken videoyu izlemeye devam etme, çift tıklama ile son uygulamaya geçiş, çoklu pencere modunda bir metni diğer uygulamaya sürükleyerek hızlı kopyalama, hızlı ayarlar menüsüne en sık kullandığınız uygulamaları ekleyebilme gibi detaylardan bahsediyor. Videoyu ise aşağıdan görebilirsiniz.

Bakalım tam manasıyla LG V20 nasıl olacak, G5’in ortalama satış durumunu ekarte edebilecek mi, hep beraber göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0