LG V20'lerin Kamera Camları Kendi Kendilerine Kırılıyor!

1
0
0
0
0
Sektöre hızlı bir giriş yapan V20, kameralarının cam panellerinde bulunan bir problem nedeni ile LG'nin başını ağrıtabilir.

Yılın önemli cihazlarından biri olarak karşımıza çıkan, üst seviye özellikleri kadar yine üst seviye fiyatı ile de epey konuşulan LG V20, enteresan bir sorun ile gündeme gelmekte.

Özellikle yeni bir telefon arayan Note 7 kullanıcılarının da dahil olması ile birlikte kullanıcı sayısını giderek arttırtan LG V20'nin kamera camları bilinmeyen sebeplerden kırılmaya başlamakta.

Pek çok forumda şikayetlerini dile getiren kullanıcıların dediklerine göre, LG V20'nin arka tarafında bulunan çift kameranın üstündeki cam panel, ortada hiçbir sebep yokken kırılmakta. Kimi kullanıcılar telefon sadece masada dururken bu olayın yaşandığı söylemekte. Kimileri ise küçük düşmeler sonucu benzer problemi yaşamakta. Benzer olay, V20'ye dayanıklılık testi yapan JerryRigEverything'in videosunda da yaşanmıştı ( video 2:40'ı açarsanız söz konusu olayı görebilirsiniz).

Yani şikayetlerin geneline bakıldığında V20'nin kameralarında bulunan cam panel oldukça hassas diyebiliriz. Benzer durum bazı Galaxy S7 ve S7 Edge cihazlarının yanı sıra Nexus 6P'de de yaşanmıştı. LG cephesinden henüz konu ile ilgili bir açıklama gelmiş değil. Ancak özellikle sosyal medyada benzer durumdan şikayetçi kullanıcıların sayısı artmakta.

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/LG-V20-shattergate-Some-users-are-reporting-the-cameras-glass-breaks-on-its-own_id87287
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0