LG V20’nin Kamera Performansı Nasıl Olacak?

0
0
0
0
0
LG’nin Eylül ayında tanıtacağı yeni telefonu LG V20’nin ilk fotoğraf örneği geldi.

EISA tarafından bu yıl dünyanın en yenilikçi akıllı telefonu ödülüne layık görülen LG G5 ile ne yazık ki beklenen başarıyı yakalayamayan LG, modüler yapıyı deneyerek LG G5 ile büyük bir risk almıştı.

Ancak şirketin beklenen başarıyı gösterememesi üzerine LG mobil departmanında çeşitli değişiklikler yaşanmıştı. Şimdi ise LG, bu yıl tekrar kendini toparlayabilmek için LG V20 ile şansını deneyecek.

LG’nin bu yıl tekrar kendini toparlayabilmesi için kritik önem taşıyan LG V20’nin tanıtılmasına kısa süre kala sızdırılan bilgilerle hemen hemen netleşti. Cihazın en çok merak edilen noktalarından biri de kamerası.

LG V20’nin özelliklerinden sonra cihazın kamerasına ait detaylar ve cihazla çekilen bir fotoğraf ortaya çıktı.

Sızdırılan bilgilere göre LG V20, tıpkı LG G5’te olduğu gibi çift arka kamerayla gelecek. Bu kameralardan biri f/1.8 lens açıklığına sahip 16MP çözünürlüklüyken diğer arka kamera ise 8MP çözünürlüklü olacak. İkinci kamera sayesinde LG V20, tıpkı LG G5’te olduğu gibi 135 derecelik geniş açılı fotoğraf ve videolar çekebilecek.

LG G5 ile aynı kameraya sahip olacak LG V20’nin kamerada G5 ile ayrıldığı nokta ise kamera yazılımı olacak. Özellikle video konusunda kamera yazılımı nedeniyle beklendiği kadar kaliteli videolar çekemeyen LG G5’e kıyasla LG V20’de kamera yazılımının çok daha iyileştirileceği düşünülüyor.

LG V20’nin tüm resmi detaylarını Eylül ayında düzenlenecek olan basın toplantısıyla birlikte göreceğiz. Cihazla çekildiği söylenen fotoğraf ise hemen aşağıda: 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0