LG V20'nin Satış Fiyatı iPhone 7'den Daha Pahalı!

2
1
0
0
0
LG V20'nin Satış Fiyatı iPhone 7'den Daha Pahalı!
LG'nin üst seviye akıllı telefonu LG V20'nin satış fiyatı ve ön sipariş hediyesi belli oldu. Cihaz, iPhone 7 Plus ile aynı fiyattan alıcı buluyor.

Geçtiğimiz LG G5 modeliyle beklediği başarıyı yakalayamayan LG, bu sefer yeni üst seviye akıllı telefonu LG V20 ile yüksek satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyor. İlk olarak LG'nin anavatanı Güney Kore'de satışa sunulan LG V20, şimdi de Amerika Birleşik Devletleri'nde ön siparişe açıldı.

LG'nin yeni üst seviye telefonu LG V20, ABD'de 769 dolar fiyat etiketiyle ön sipariş için mağazalardaki yerini aldı. Aynı zamanda ABD'de LG V20'yi ön siparişle alan kullanıcılara 149 dolar değerinde LG G Pad tablet hediye ediliyor. (Bu ön sipariş hediyesi ülkemizde geçerli olmayabilir!)

Ön sipariş hediyeleri konusunda bonkör olan LG, geçtiğimiz amiral gemisi modeli LG G5 ile de benzer fiyatta bir kulaklığı ön sipariş hediyesi olarak vermişti. Ancak LG V20'nin fiyatına geldiğimizde işler değişiyor.

LG V20, 769 dolarlık fiyatıyla Apple iPhone 7 (128GB)'den bile pahalıya satılıyor. LG V20'nin ABD satış fiyatı iPhone 7 Plus (32GB) ile ise aynı. Apple özellikle fiyat konusunda eleştiri toplarken marka algısıyla yüksek satış rakamları yakalasa da LG'nin bu fiyat segmentinde ne yapacağını hep birlikte göreceğiz. Açıkçası LG V20 çok başarılı bir telefon olsa da bu fiyattaki güçlü rakiplerini göze aldığımızda biraz geride kalabilir.

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0