LG V20, Satış Öncesi Yaklaşık 60.000 Testten Geçirilmiş!

0
0
0
0
0
LG V20, Satış Öncesi Yaklaşık 60.000 Testten Geçirilmiş!
Note 7 faciasının yankıları hala sürmeye devam ederken firmalar güvenlik noktasındaki detayları da paylaşmaya başladı.

Yaşanan Note 7 skandalı ardından aslına bakarsanız birçok kişi “Samsung cihazları patlıyor” gibi genel düşünüyor olsa da “Bu patlıyorsa benim telefonum da patlayabilir” gibi düşünen birçok farklı marka telefon kullanıcısı da mevcut.

Sonuçta sorun batarya olunca Li-ion bataryayı kullanan tüm akıllı telefon üreticileri de kullanıcıları da önlem noktasında kafalarda istemsizce soru işareti oluşmaya başladı. Bu noktada hem kendi cihazlarının güvenli olduğunu göstermek hem de Samsung’un açığını bulmuşken vurmak isteyen firmalardan biri olan LG, kısa süre önce Hindistan’daki LG kullanıcılarına “Patlayan cihazlar hakkındaki haberleri duydunuz mu? LG olarak en değerli varlığımız olan sizlerin güvenliği için ürünlerimizi defalarca testlerden geçiriyoruz. Diwaii festivalinde LG ile iyi eğlenceler.” şeklinde bir mesaj göndermişti.

Şimdi ise Note 7’nin rakibi sayılabilecek V20 ile ilgili detayları paylaşan LG, cihazın toplamda 60.000’e varan farklı testlerden geçtiğinin vurgusunu yapıyor. Cihazı piyasaya sürmeden önce didik didik arama ve test yapacak kadar büyük bir sayı olan 60.000 test sonrasında insanlarda “Oha, o kadar test sonrasında bu telefona hiçbir şey olmaz” düşüncesi çıkarmaya çalışan firma, açıkcası biraz kaostan beslenme hamlesi yapıyor olsa da LG kullanıcılarına karşı güven tazelemek için bu tarz bilgiler vermesi de doğal.

Ki, bu Note 7 olayları sonrası Samsung başta olmak üzere birçok firma test sayılarını ve sıklıklarını arttıracağını düşünüyorum.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0