LG V20 Sessiz Sedasız Geliyor!

0
0
0
0
0
LG'nin geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü LG V10'un devamı niteliğindeki LG V20 hakkında şu ana kadar hiçbir sızıntı paylaşılmamıştı. Ancak onay almasıyla LG V20'nin tanıtılacağı doğrulandı.

Modüler yapıya sahip amiral gemisi akıllı telefonu LG G5'in beklenenin altında giden satışları üzerine mobil departmanında önemli değişiklikler yapan LG'nin yeni üst seviye akıllı telefonu LG V20'nin geleceği uzun süredir konuşuluyor ancak cihaza dair hiçbir sızıntı bulunmuyordu.

Çift ekranlı ve çift ön kameralı LG V10'un devamı olacak LG V20'ye dair ilk somut kanıt ortaya çıktı. Cihaz Amerika Birleşik Devletleri'nde Federal İletişim Kurulu tarafından onay aldı. LG-VS835 koduna sahip LG V20 cihazının şu anda ne tasarımına ne de teknik özelliklerine dair bir bilgi paylaşılmış durumda. Aslında cihaza dair henüz bir sızıntı paylaşılmaması LG'nin G5'ten sonra ikinci bir hata yapmamak için geliştirme sürecine bağlı bir durum gibi düşünülüyor.

Kısacası LG G5 ile iyi satış rakamları yakalayamayan LG'nin tekrar mobil departmanını hızlı bir şekilde toplarlaması için yeni üst seviye akıllı telefonu LG V20'de tüketici tarafında sorun oluşturmayacak başarılı bir deneyim sunması gerekiyor.

Büyük ihtimalle IFA 2016'da tanıtılacak

LG V20'nin tanıtım tarihi için ise iki işaret var. Büyük bir çoğunluğun tahminlerine göre LG V20, IFA 2016 etkinliği kapsamında Berlin'de düzenlenecek olan lansmanla tanıtılacak. Ancak cihazın 2016 yılının sonlarına doğru düzenlenecek özel bir basın toplantısında tanıtılacağı da konuşuluyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0