LG Yeni Kablosuz Şarj Aletini Tanıtmaya Hazırlanıyor

1
0
0
0
0
Kablosuz şarj teknolojisini ilk kullanan şirketlerden biri olan LG, şimdi ise kablosuz şarj için özel bir alet tanıtmaya hazırlanıyor.

Kablosuz şarj desteğini telefonlarına eklemeye çoğu büyük firmadan önce G3 ile başlayan LG, şimdi de 15W gücünde bir kablosuz şarj aleti ile geliyor.

Mart ayında bir kablosuz şarj aleti üzerinde çalıştıklarını ve bu ürünü hem otomobil hem de diğer ortamlar için geliştirdiğini söyleyen LG, sıkı çalışıp bu aksesuarı yetiştirmiş gibi görünüyor.

WPC destekli tüm cihazlarda çalışacak olan aksesuar, bu cihazları 15 Watt’lık bir güçle şarj edebilecek.

Son zamanlardaki akıllı telefon patlama olayları ile iyice hassaslaşılan sıcaklık konusu da bu aksesuarda özellikle dikkat edilen bir konu olmuş. Cihazın üzerinde bulunan sensörler ile telefonun sıcaklığını sürekli izleyen aksesuar, belirli bir sıcaklık noktası aşıldığında şarjı bir süre durdurup cihaz soğuduğunda sonra tekrar şarj işlemine devam edecek.

15 W gibi bir güce sahip olan şarj cihazı, LG’nin açıklamasına göre 30 dakikada %50 şarj kapasitesini dolduracağını öne sürdü. Dolduracağı bataryanın kapasitesiyle ilgili bir bilgi vermeyen firmanın ürününün kapasitesini ancak elimize aldıktan sonra anlayabileceğiz.

LG kablosuz şarj aletinin bu ay içinde herhangi bir gün Amerika, Avrupa ve Avustralya’da çıkacağı söylendi. Fiyat konusu ise belli değil.

Kaynak : http://www.xda-developers.com/lg-to-launch-their-15w-wireless-charger-this-month/
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0