Mesajlaşma Uygulaması Line'a da Hikayeler Özelliği Geliyor

9
3
1
0
0
Mesajlaşma uygulaması olan Line'a, 24 saatte kaybolan hikayeler özelliği ekleniyor. Önümüzdeki günlerde hizmete sunulacak olan güncelleştirme ile kullanıcılar, kendi hikayelerini paylaşabilecekler.

Bir dönem ciddi anlamda reklamları yapılan ancak sonrasında Türkiye'de beklenen etkiyi yaratmayan mesajlaşma uygulaması Line'a, kaybolan hikayeler özelliği geliyor. Japonya'nın en popüler mesajlaşma uygulaması olan, Asya'da da fazlasıyla popüler olan Line, bu özellikle birlikte kaybolan hikayeler kervanına katılacak. 

İlk olarak Snapchat'in getirmiş olduğu ancak sonradan diğer platformların kopyaladığı bu özelliği kullanmayan bir platform kalmadı diyebiliriz. Bilindiği üzere WhatsApp, Facebook, Messenger başta olmak üzere, neredeyse tüm mesajlaşma uygulamaları bu özelliği bünyelerine eklediler. 

Yöneticiler tarafından yapılan açıklamalarda, gelecek olan güncelleştirme ile kullanıcıların hikayeler paylaşabileceği ve bu hikayelerin 24 saat sonra kendiliğinden yok olacağı belirtildi. 2019 yılında aylık kullanıcısı 164 milyon olan Line, böylelikle kullanıcı sayısını artırmayı dolayısıyla da daha büyük gelir elde etmeyi hedefliyor. Gelirlerinin büyük bir bölümünü uygulama içerisinde bulunan mekan ve ürün tanıtımlarıyla kazanan Line'ın, getirecek olduğu hikaye özelliğiyle istediği etkiyi yaratıp yaratmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/05/16/line-stories/
9
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
1
0
0