LinkedIn CEO’su Çalışanına Sürpriz Yaptı

17
7
7
2
1
LinkedIn CEO’su Çalışanına Sürpriz Yaptı
LinkedIn CEO'su Jeff Weiner'ın kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen ancak bu şansı kaçıran çalışanına yaptığı ilginç sürpriz internet aleminde beğeni topladı.

LinkedIn çalışanı Mariah Walton, Jeff Weiner ile bir öz çekim şansını kaçırmak istemiyordu. Tatile çıktığı sırada Weiner’in kendi ofisini ziyaret edeceğini öğrenen kadın, hem üzüntüsünü belirtmek hem de patronunda güzel bir izlenim bırakmak için çalıştığı masada bir not ve fotoğraf bıraktı.

Walton yazdığı notta ‘’ Sizinle tanışmak istiyordum, tatile gitmem gerekiyor ve bu yüzden çok üzgünüm. 3 buçuk yıldır şirketinizde analist olarak çalışıyorum, bunun 2 yılı Mountain View'de geçti ve şu an Bhavani’de bir baraj ekibini yönetiyorum. Gördüğünüz masada her cuma projeler üzerinde çalışıyorum. Dublin'de geçirdiğin zaman içinde eğlenmen dileğiyle. Not: Meksika yemeklerinden uzak durmalısın.’’dedi. Jeff Weiner, bunun üzerine çalışanına bir öz çekim yaparak sürpriz yaptı.

CEO’nun böyle bir sürpriz yapmasına çok şaşıran Walton, bu durumu LinkedIn hesabında paylaştı. Herkesi çok şaşırtan fotoğrafın, 4 bin beğenisi ve 500 yorumu bulunuyor. İyi bir izlenim bırakmak konusunda istediğine kavuşan Walton, umarız yakında tanışmak istediği patronuyla karşılaşma şansı bulur. Biraz detay olacak ama Jeff Weiner, en iyi ceolar listesinde çalışanlarının oyları ile 35. sırada yer alıyor. Listeye buradan göz atabilirsiniz.

Kaynak : http://www.businessinsider.com/linkedin-ceo-jeff-weiner-surprises-vacationing-employee-with-selfie-2017-11
17
7
7
2
1
Emoji İle Tepki Ver
17
7
7
2
1