LinkedIn, Profilinizi QR Kod Yardımı ile Paylaşabileceğiniz Bir Özellik Getiriyor

3
0
0
0
0
LinkedIn, Microsoft yardımı ile kullanıcılarına birçok özellik sunmaya hazırlanıyor. En dikkat çekici olanı ise QR kod sistemi ile profil paylaşma özelliği oldu.

İş dünyası ve iş arayanlar için en popüler uygulamalardan biri olan LinkedIn, geçtiğimiz yıllarda Microsoft tarafından satın alınmıştı. Microsoft, 560 milyondan fazla insanın bulunduğu platforma birkaç kullanışlı özellik getirmeyi planlıyor. Uygulama üzerinden çeviri ve QR kod özelllikleri kullanıcılarla buluşacak.

Yeni özellikler sayesinde başka dillerde oluşturulmuş profilleri, kendi dilinize çevirilmiş hali ile görüntüleyebileceksiniz. Ayrıca ad soyad benzerlikleri nedeniyle yaşanan profil tespit etme sorunları da giderilmiş olacak. Uygulamanızdan açtığınız QR kodu başka bir kullanıcı okutarak kolaylıkla profilinize ulaşabilecek.

Microsoft'un bu hamle ile mobil uygulamaların kullanışlılığını arttırmayı hedeflediği bildirildi. Çevirilerin Bing, Skype ve Office'teki çevirileri de sağlayan Microsoft Text Analytics aracılığıyla sağlanacağı belirtildi. Sunulan dil sayısının 60 olacağı bilinmekte. Yeni özelliklerin yakın zamanda yapılacak bir güncelleme ile hem Android hem de iOS uygulamalara geleceği ifade edildi.

Kaynak : https://techcrunch.com/2018/06/28/linkedin-adds-microsoft-powered-translations-and-qr-codes-to-connect-more-of-its-users-faster/
3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0