The Lion King (Aslan Kral) Filminin İlk Resmi Fragmanı Yayınlandı

28
3
2
1
0
Disney’in gerçek canlıları kullanarak yeniden çektiği klasik animasyonu The Lion King (Aslan Kral)’dan ilk fragman geldi.

Doksanlı yıllarda Disney’in pek çok başarılı eseri olsa da hiçbiri Aslan Kral’ın yanına bile yanaşamamıştı. O günden bu yana adeta bir kült haline gelen filmin yeniden çekiminde ise live action adı verilen, gerçek canlıların ve gerçek mekanların kullanıldığı yöntem seçildi.

Disney’in en önemli filmlerinden birisi olarak kabul edilen The Lion King’i yeniden çekmek için yönetmen koltuğuna Jungle Book filmini yöneten Jon Favreau (Iron Man’daki Happy) oturacak.

İlk fragmanda, orijinal filmin sevilen karakterlerini görme şansı buluyoruz. Ayrıca animasyon versiyondaki bazı ikonik sahnelerin de yeniden canlandırmaları, fragmanda kendine yer buluyor.

Fragmanda gördüğümüz kadarıyla ilk filmde insanların hayran olduğu hemen her şey yerli yerinde duruyor. Fil mezarlığı sahnesi, Simba, Pumbaa ve Timon’un yolculukları, sürünün geçişi gibi sahnelerin hepsi fragmanda gözüküyor. Jon Favreau, klasik filmi alıp modern görsel efektler ile üzerinden geçmiş gibi duruyor. Disney, fragman ile birlikte filmin sinopsisini de yayınladı.

Disney’in Jon Faverau (The Jungle Book) tarafından yönetilen The Lion King’i, geleceğin kralının doğduğu Afrika savanasında bir yolculuk yapıyor. Simba babası, Kral Mufasa’yı örnek alıyor ve soylu kaderini tüm kalbiyle kucaklıyor. Ancak krallıktaki herkes yeni yavrunun gelmesinden memnun değil. Scar, Mufasa’nın kardeşi -ve tahtın eski varisi- kendi planlarını yapıyor. Pride Rock için yapılan ihanet, trajedi ve dram ile dolu savaş, Simba’nın sürgün edilmesiyle son buluyor. Yeni ve ilginç arkadaş çiftinin de yardımıyla Simba büyümeyi çözmeli ve hakkı olanı geri almalı.

Filmde Donald Glover Simba’yı, Beyonce Nala’yı, James Earl Jones Mufasa’yı, Chiwetel Ejiofor Scar’ı, Seth Rogen Pumbaa’yı ve Billy Eichner ise Timon’u seslendirecek.

Yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/04/10/disney-lion-king-trailer-live-action/
28
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
28
3
2
1
0