YouTuber Logan Paul, Eğlence Dünyasının En İyisi Olmak İçin Hedeflerini Belirledi

13
5
4
2
1
YouTube'ın en çok tanınan yüzlerinden biri olan Paul Logan'da değişim rüzgarları esiyor. Logan Paul, her platformda eğlence dünyasının en iyi kişiliği olmak istediğini ve paradan daha önemli hedeflerine odaklandığını açıkladı.

Logan Paul, yıllar içinde YouTube'un en çok tanınan yüzlerinden biri haline geldi. Felix, "PewDiePie" Kjellberg ve David Dobrik gibi popüler isimlerin yanı sıra Paul da tüm zamanların en popüler içerik üreticilerinden biri olarak, sürekli yeni fikirlerle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Ancak YouTuber'ı en iyilerden biri olmak tatmin etmiyor. Logan Paul, tüm zamanların en büyük eğlence insanı olma yolunda planlarını belirledi ve görünüşe göre Paul, interneti de aşmak istiyor. Logan katıldığı bir podcast'te, "Bir insan olarak karar verdim, hedefime ulaşmak için çok büyük acılar çekmeye razıyım. Hedefim dünyanın en büyük şovmeni olmak, çünkü eğlendirmeyi seviyorum ve insanların b.ktan hayatlarını unutmasını istiyorum" sözleriyle iddialı hedefini açıkladı.

logan paul youtuber

YouTuber'ın herkes gibi mutlu olmak için önüne koyduğu hedefler, kendini geliştirme yolculuğunun bir parçası. Logan, "İnsanların hedeflerinin %99,9'u, asıl hedefleri sadece mutlu olmak. Mutluysanız, bu hayatın berbat veya başarısızlıktan ibaret olduğunu söyleyemezsiniz. Mutluluğu korumak ve mutlu olmak insanın hedefidir" diyor.

Logan Paul'a göre mutluluk, paradan ve tıklanmaktan daha fazlası ve bu nedenle bazı insanların hedeflerinin yanlış yollara sapabileceğine inanıyor. Paul, "Milyarderleri görüyorsunuz ve çoğu zaman parayla mutluluğu bulamadıklarını söylüyorlar. Diğer yandan Ohio’da bir aile evlerinde toplam 50.000 dolarlık gelire sahip ve sadece yaşadıkları ve birbirleriyle oldukları için çok mutlular." diyerek paranın tek başına mutluluk getirmek için yeterli olmadığını vurguluyor.

logan paul

Ünlü fenomen, YouTube'u fethettikten sonra, platformu aşarak daha büyük bir kişilik haline gelmek istiyor ve bu konudaki çalışmalarını en iyi şekilde sürdürmek istiyor:

"Gelecekte üreteceğimiz içeriklerin yolu ve türü için stratejik ve akıllı davranmak istiyorum. Stratejim olmadan yorum yapmak istemiyorum çünkü YouTube'da 10 günden beri yeni bir video yayınlamadım. Az önce 10.000 dolarlık dağ bisikleti aldık. Eski Logan, 'Az önce 10.000 dolarlık dağ bisikleti aldık' diye bir video çekerdi. Bunun yerine, daha önce fantezi oyun alanı olarak satın aldığımız bu yeni çiftliğin hikayesinin bir parçası olalım."

Kaynak : https://www.dexerto.com/entertainment/logan-paul-reveals-his-plan-to-become-the-worlds-greatest-entertainer-1294048
13
5
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
5
4
2
1