Loto'da 18 Yıldır Aynı Rakamları Oynayan Adam, Sonunda 9 Milyon TL Kazandı

43
7
4
4
4
Powerball piyango çekilişlerinde 18 yıldır aynı rakamları oynayan bir ABD'li sonunda 2 milyon dolarlık ikramiye kazanmayı başardı.

Kendinden emin olmak, bir şeyle uğraşırken daha sağlam adımlar atmak için önemlidir. Fakat konu şans oyunları olduğunda kendinizden emin olmanız çok da mümkün değildir. Sonuç olarak hepimiz biliyoruz ki şans oyunları, milyarlarca ihtimalden birinin gerçekleştiği organizasyonlardır.

Belki de yanılıyoruzdur. Belki de şans oyunlarında bile kendinden emin olmak önemlidir. En azından ABD’li Michael Tran’e sorarsanız alacağınız cevap bu olur. Geçtiğimiz günlerde Powerball piyango çekilişinden tam 2 milyon dolar kazanan Tran, Idaho Piyango yetkililerine yaptığı açıklamada 18 yıldır aynı rakamları oynadığını söyledi.

‘’Biletimi dün gece telefonumla taradım ve Piyango Ofisi ile görüşmem gerektiği uyarısıyla karşılaştım.’’ diyen Tran, büyük ikramiyeyi tutturmayı başaramamış olsa da 2 milyon dolar yani 9.42 milyon TL’nin sahibi oldu. Muhtemelen yıllardır oynadığı rakamlara ikramiye vurmuş olması, ikramiyenin kendisinden daha büyük bir sevince neden olmuştur.

Powerball’dan kazandığı parayı nasıl harcayacağının sorulması üzerine Tran, ev taksitlerini ödeyeceğini ve geri kalanıyla da birikim yapacağını söyledi. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bir piyango sonucu, milyarlarca olasılıktan yalnızca birini gösteriyor. Yani Tran gibi aynı rakamları hayatınız boyunca dahi oynasanız hiçbir ikramiye kazanamama ihtimaliniz bulunuyor.

43
7
4
4
4
Emoji İle Tepki Ver
43
7
4
4
4