Lucifer’dan 4. Sezon Kısa Tanıtım Videosu Geldi: İşte Vizyon Tarihi

29
4
2
1
0
İlginç konusu ve tartışmaya açık yapısıyla Netflix’te kendine ait özel bir yer edinen Lucifer, 4. sezonuyla geri dönüyor. Kısa tanıtım videosunda yeni sezonun çıkış tarihi de açıklandı.

Geçtiğimiz yaz FOX tarafından iptal edildiği açıklanan Lucifer dizisi, serinin hayranlarını çok üzmüştü. Uzun süre bu durumu kabullenemeyen Lucifer takipçilerini sevindiren ise Netflix olmuştu. Adeta alelacele şekilde dizinin haklarını satın alan firma, diziyi ekranlara geri döndürmüştü. Sonunda bekleyiş de sona eriyor ve dizi, dördüncü sezonuyla kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

Çarşamba günü yayınlanan kısa tanıtım videosunda, seriye adını da veren Lucifer’i havuzdan çıkarken görüyoruz. Yakın plan çekimlerde ise karakterin 666 yazan dövmesini ve ‘He Is Risen’ olarak seçilen sezon sloganını görüyoruz. Ardından da serinin çıkış tarihi belli oluyor. Yeni sezon, 8 Mayıs’ta Netflix’te olacak.

Netflix, diziye ve baş karaktere bir gönderme olarak kısa tanıtım filmini 8 Mayıs’tan 666 saat önce yayınladı.

Yeni sezon, karasal yayın dizilerinden farklı olarak 20 küsür bölüm olarak değil de 10 bölüm olarak çekildi. Öte yandan dizinin yapımcıları, bu sezonun hikayesinin aslında FOX için yazıldığını belirtiyorlar. Bu da dizinin olası bir 5 sezonla sona erebileceği anlamına geliyor. Şu anda Netflix’in seri ile ilgili olarak nasıl planlar içerisinde olduğu bilinmiyor.

Yapımcılardan Tom Ellis, bu 10 bölümlük formatın daha damıtılmış, daha derli toplu ve gereksiz dallanıp budaklanmayan, zengin bir hikaye anlatmayı mümkün kıldığını söylüyor. O’na göre hikaye ne kadar yoğun olursa o kadar iyi oluyor.

Lucifer’in kısa tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/04/10/lucifer-season-4-premiere-date-netflix-teaser/
29
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
29
4
2
1
0