Luis Suárez’in Reklam Yüzü Olduğu Tronsmart Ürünleri Teknostore’da

18
4
4
1
0
Ürettiği kaliteli cihazlarla yurt dışında büyük bir ilgi gören ve Luiz Suárez’in reklam yüzü olduğu Tronsmart markasının ürünleri artık Teknostore'da.

Amerika, Avrupa, Ortadoğu ve birçok Asya ülkesinde hızla büyüyen Tronsmart, ünlü futbolcu Luis Suárez’le anlaşmıştı. Anlaşma sonucunda Luis Suárez, markanın yüzü olmuştu. Marka, Luis Suárez’le anlaşma sebebini açıklarken Suárez’in Tronsmart’la aynı değerleri ve istekleri taşımasını öne sürmüştü.

Odak noktasında sporcuları bulunduran firma, ürünlerine de bu vizyonu yansıtıyor. Sporcuların ihtiyaçları ön planda tutulurken günlük hayatı da boşlamayan Tronsmart, genel bir kullanıcı kitlesine hitap edebilecek ürünleriyle de yurt dışında kendinden bahsettirmeye devam ediyor. Peki, Tronsmart nasıl ürünler üretiyor?

Şu an için çoklu şarj aletleri, araç şarj kitleri, akıllı hoparlörler ve kulaklıklar üreten firma, yüksek kaliteli ürünleriyle de tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Bu üstün kalitenin yanı sıra fiyat politikasındaki düşük tutumla da kullanıcıların gönlüne taht kurmaya hazırlanan Tronsmart’ın ürünleriyse Teknostore mağazasında satışa sunuldu.

Geldiği andan itibaren herkesin ilgisini çeken ürünler arasında Bluetooth hoparlörler, Bluetooth spor kulaklıklar, araç şarj cihazları ve çoklu şarj adaptörleri bulunuyor. Siz de Tronsmart’ın ürünlerini incelemek istiyorsanız bağlantıyı kullanarak Teknostore üzerindeki Tronsmart ürünlerini inceleyebilirsiniz.

18
4
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
4
4
1
0