MacBook Pro’da GTX 10 Serisi Ekran Kartları İle Şahane Bir Oyun Deneyimi Yaşayabileceksiniz!

0
0
0
0
0
Kickstarter üzerinden geliştirilen The Wolfe isimli proje ile MacBook Pro laptoplara GTX 950, GTX 970 ve hatta GTX 10 serisi ekran kartı desteği geliyor.

Sıkı takipçilerimiz buradaki bağlantıdan da paylaştığımız “En Pahalı 5 Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı” listemizi görmüş, videomuzu da izlemiştir. Hem listemizde hem de videomuzda bahsettiğimiz Asus’un Republic of Gamers, yani ROG serisine ait GX700VO modeli dizüstü bilgisayarında ekstra olarak Nvidia’nın GeForce GTX 980 ekran kartının masaüstü versiyonunu laptopa entegre ederek laptoptan tam manasıyla bir masaüstü pc performansı yaşayabilmenize olanak tanıyordu.

Şimdi ise Kickstarter üzerinden destek bekleyen The Wolfe isimli proje ile Asus’un bu teknolojisi MacBook Pro cihazlarına getiriliyor. İlk etapta GTX 950 ve GTX 970 modellerini destekleyecek olan The Wolfe ile tüm AAA pc oyunları ve hatta sanal gerçeklik deneyimini MacBook Pro cihazlarınızda yaşayabilmenize olanak tanıyor.

Yani net bir şekilde harici ekran kartı desteği sunan The Wolfe projesi ilerleyen zamanlarda GTX 10 serisine de yapılacak. Yani, MacBook Pro ile GTX 1080’e sahip olmanın efsanevi avantajını yaşayabileceksiniz. Hatta, böylece sadece oyun değil, aynı zamanda klasik MacBook Pro’ya saihp iken yaptığınız tüm işleri çok daha hızlı ve daha iyi bir biçimde yapabileceksiniz.

Thunderbolt 2.0 ve Thunderbolt 3.0 bağlantıları üzerinden bilgisayarınıza entegre edilebilecek olan bu harici ekran kartları, oyun için MacBook’tan vazgeçmenize gerek bırakmadan şahane bir deneyim vaat edecek.

Erken fırsat olarak 399 Dolar fiyata sahip olan The Wolfe’da bu fiyata GTX 950’yi, 549 Dolar fiyatla da GTX 970’e sahip olabileceksiniz. Projenin detaylarına da buradan bakabilirsiniz.

 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0