Bir Reddit Kullanıcısının Macbook Pro'su, Günlük Kullanım Sırasında Patladı

31
17
10
3
2
Apple'ın en güncel dizüstü bilgisayarlarından Macbook Pro, durduk yere patladı.

White Panda takma adlı bir müzisyene ait ve günlük kullanım esnasında olan bir Macbook Pro, geçtiğimiz haftanın başlarında durduk yere patladı. Macbook'un patlamasından yaklaşık 2 dakika sonra bir video çekmeyi başaran White Panda'nın Twitter gönderisinin Reddit'e taşınmasıyla konu gündemdeki yerini aldı.

Macbook Pro'su kucağında duruyorken cihazının kenarlarından duman çıkmaya başladığını belirten White Panda: “Gerçek anlamıyla birisinin içeriye sis bombası atması gibiydi. Her yer bir anda duman altında kaldı." ifadelerinde bulundu. Bilgisayarından duman çıktığını gören White Panda derhal cihazını kucağından kaldırıp yere koyduğunu söylüyor.

Cihazı yere koymasını takip eden birkaç saniye içerisinde ise dumanın arttığını ve Macbook Pro'dan alev çıktığını dahi gözlemlediğini bildiriyor. O anda evde eşi ve köpeği olduğunu da sözlerine ekleyen Panda, kimsenin yaralanmadığını ancak evde maddi hasar oluştuğunu kaydetti.

Patlamanın ardından en yakın Apple Store'u ziyaret edince oradaki yetkililerden cihazın 24 saat boyunca aleve dayanıklı bir kılıfta kalması gerektiği bilgisini alan Macbook'un sahibi; Apple Store'un sorunun üzerinde çalıştığını, Macbook Pro'nun büyük ihtimalle Apple'ın Cupertino üssüne gideceğini ve 5 gün içerisinde geri dönüş alacağını da aktardı.

Kaynak : https://mashable.com/article/macbook-pro-explosion-video-2019/
31
17
10
3
2
Emoji İle Tepki Ver
31
17
10
3
2