Macbook Pro'ya HDMI ve USB Kablo Takmanın Maliyeti: 259TL

1
0
0
0
0
Apple, bugün tanıttığı yeni nesil Macbook Pro'da kullanılması için aksesuarlarını satışa çıkardı.

Apple, bugün düzenlediği "Hello Again" isimli basın toplantısı kapsamında yeni nesil Macbook Pro'larını tanıttı ancak yenilenen Macbook Pro'lardaki tüm girişlerin USB-C formatında Thunderbolt 3 girişi olması her ne kadar yenilikçi bir hareket olsa da mevcut durumda kullanılan HDMI ve standart USB-A girişlerinin Macbook Pro'da yer alaması kullanıcıların işini zorlaştıracak bir detaydı.

Basın toplantısı esnasında özellikle Macbook Pro'yu televizyonuna bağlamak için HDMI girişine ihtiyaç duyacağını ya da mevcut flash belleklerini Macbook Pro'da kullanması gerekeceğini düşünen kullanıcılar sosyal medya üzerinden yoğun tepki gösterdi. Ancak lansman bitiminde Apple Store sitesinin açılması, bir sürprizi de beraberinde getirdi.

Apple tıpkı standart Macbook modelinde yaptığı gibi bu USB-C girişlerini diğer kablolarla kullanabilmenize yarayan dönüştürücü adaptörünü satışa sundu. Üzerinde cihazı şarj etmek için USB-C girişi, HDMI girişi ve USB-A girişi bulunan adaptör için belirlenen fiyat ise 259TL. USB-C girişlerinden bir tanesini sadece USB-A olarak kullanmak isteyen kişilerin ise 80TL'yi gözden çıkarması gerekiyor.

Açıkçası Apple her ne kadar kaliteli ve başarılı ürünler sunsa da fiyat konusunu biraz abartmayı seviyor, öyle ki yeni Macbook Pro aksesuarlarında da Apple satış stratejilerinden bir şey kaybetmediğini açıkça gösterdi.

Yeni nesil Macbook Pro'ların da fiyatını merak ettiyseniz sizi bu bağlantıya alalım ancak kalp rahatsızlığınız varsa içeriğe girerken dikkat etmenizde yarar var. :)

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0