Mağarada Sıkışan Çocukları Kurtaran Dalgıçların Sosyal Medyada Viral Olan Fotoğrafı

17
16
2
1
1
Tayland'da bir mağarada mahsur kalan 12 çocuk sağ salim kurtarıldı. Kurtarma işleminin ardından Tayland Donanması tarafından paylaşılan dalgıçların zafer fotoğrafı ise Facebook'ta beklenmeyen bir şekilde viral oldu.

Dünya, günlerdir Tayland’da bir mağarada sıkışıp kalan 12 çocuğu ve bir antrenörü konuşuyor. Neyse ki yaşları 11 ile 16 arasında değişen çocuklar, antrenörleri ile birlikte dün sağ salim kurtarıldı. Kurtarma operasyonunun ardından Facebook’ta paylaşılan 4 Tayland donanmasına ait dalgıcın zafer fotoğrafı, sosyal medyada beklenmedik bir şekilde viral oldu.

23 Haziran’dan bu yana mağarada mahsur kalmış olan 12 çocuğu kurtarmak için yoğun bir kurtarma çalışması yürüten dalgıçlar, tüm çocuklar mağaradan kurtarılana kadar mağaradan ayrılmadılar. Dünyanın takip ettiği olayda birer kahraman olarak ilan edilen dalgıçların fotoğrafı 111 kişi tarafından paylaşıldı ve 512 bin beğeni aldı.

Fotoğrafın altında yapılan açıklamada ‘’4 Tayland Donanması Dalgıcı da güvenli bir şekilde çıktı.’’ yazarken, dalgıçların heyecan ve coşkuyu ifade ederken kullandıkları ‘Hooyah Hooyah Hooyah’ ifadesine yer verildi.

Kaynak : https://mashable.com/2018/07/10/viral-photo-4-thai-navy-seals/#S6lnGP_fsiqT
17
16
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
16
2
1
1