Mahkemeye Çıkan Fenomen Gaga Bulut, 17 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

330
54
41
34
22
YouTube kanalına yüklediği bir video içeriğinde, para karşılığına erkek çocukları öpüştürdüğü görülen Gaga Bulut hakkında açılan dava sonuçlandı. Asıl adı Bulut Altuğ olan fenomen, müstehcenlik suçu nedeniyle 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Gaga Bulut takma adıyla sosyal medyada tanınan Bulut Altuğ, geçtiğimiz yıl YouTube kanalında yayınladığı bir video ile gündeme oturmuştu. Para karşılığında erkek çocukları öpüştürdüğü bir içeriği paylaşan Altuğ, bu olayın ardından tutuklanmış ve yargılama sürecine girmişti. 

15 Ekim 2018'de harekete geçen asayiş ekipleri, Bulut Altuğ ve o sırada görüntüleri kaydeden arkadaşı F.B.B.'nin ifadelerini aldı. Adliyeye sevkedilen Altuğ tutuklanırken, arkadaşı tutuksuz yargılanmak üzere sebest bırakıldı. İzmir 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava bugün sonuçlandı. 

Duruşmadaki ifadesinde görüntüleri çektiği ve paylaştığı için pişman olduğunu söyleyen Altuğ, "Ben bu tür videolar çekmiyordum. Daha önceki videolara bakabilirsiniz. Bu görüntüleri çektiğim için pişmanım. Arkadaşımın yönlendirmesi üzerine çektim. İlk defa böyle bir şey yaptım ve başım yandı." dedi. Arkadaşı F.B.B. ise görüntülerdeki çocukların 18 yaşından küçük olduklarını fark etmediğini söyledi. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Avukatı Pınar Melli, her iki sanığın da "küçük çocuklara karşı suç işlemeleri" nedeniyle cezalandırılmalarını talep etti. 

Mahkeme sonucunda Bulut Altuğ, "cinsel istismara azmettirme" suçundan dolayı her iki çocuk için 8'er yıl, "müstehcen görüntüleri yayma" suçundan 1 yıl olmak üzere toplamda 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutukluluk hâlinin devam edeceği açıklanırken, 1000 günlük adli para cezası verildi ve bu ceza 20 bin TL'ye çevrildi. Bulut Aktuğ'un arkadaşına ise 8 yıl hapis cezası verildi.

330
54
41
34
22
Emoji İle Tepki Ver
330
54
41
34
22