'Mario Kart Tour', Android ve iOS Platformları İçin Resmen Yayınlandı

13
4
1
0
0
Nintendo'nun uzun zamandır üzerinde çalıştığı "Mario Kart Tour" nihayet indirilebilir oldu. Daha öncesinden çıkış tarihi ertelenen oyun, bugün itibarıyla hem iOS hem de Android platformlarından oynanabiliyor.

Nintendo'nun iki yıldır üzerinde çalıştığı yeni oyunu nihayat hem iOS hem de Android platformları için yayınlandı. "Mario Kart Tour" olarak isimlendirilen bu oyun, an itibarıyla hem Google Play Store hem de App Store mağazalarındaki yerini aldı.

Eğlenceli bir yapıda olan Mario Kart Tour oyununda yapmanız gerekense karakterinizi belirlemek ve pistleri birinci olarak bitirmeye çalışmak. Ayrıca oyunun başlangıcında, oyunun genel dinamiklerini anlayabilmeniz için de bir eğitim bölümü yer alıyor.

Mario Kart Tour

Onun kontrol mekaniğinin genel olarak basit olduğunu söylemek mümkün görünüyor. Ekrana dokunmayı sürdürmeniz halinde aracınız hızlanıyor. Parmağınızı ekrandan hiç kaldırmadan yan taraflara kaydırdığınızda ise aracın yönü değişiyor. Pistlerde, üzerinde soru işaretleri olan bazı kutular bulunuyor. Bu kutuların içerisinden geçmeniz halinde de sizlere, rakiplerinizi alt edebilmenizi sağlayacak bazı özel güçler veriliyor. Bu güçleri kullanmanız halinde kimi zaman hızlanıyor kimi zamansa rakibinizi durdurmak için çeşitli nesneler fırlatabiliyorsunuz.

Oyunu iOS veya Android işletim sistemli cihazlarınıza indirmek için aşağıda bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pocketgamer.com/articles/081166/mario-kart-tour-nintendos-latest-mobile-venture-is-available-now-for-ios-and-android/
13
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
4
1
0
0